Händelserik vecka

God Morgon!
Kan nog tänka mig att jag inte får särskilt mycket respons på ovanstånde fras klockan 07.08 en söndagsmorgon... Jag vaknade av en fot över ansiktet - Emil är som en klocka. Hans armar och ben flänger runt som visarna på en klocka när han sover, och det slår aldrig fel - prick 07! Fast han brukar gå upp med mig då, men idag somnade han om. Så här sitter jag, en söndagsmorgon väldigt arla, med mitt kaffe. Nej vänta, nu gick han upp :)
Idag har jag projekt städ på förmiddagen, för här ser ut som om det dragit fram en jag-vet-inte-vad. Sen åker nog jag och barnen till Gråbo så Seppo kan ta hand om köket.
På tisdag kommer Härjedals kök med luckorna! Det var snabbare än väntat :)
Lönebeskedet denna månaden var ungefär lika dyster som Kalmars seger över Blåvitt i Cup finalen i torsdags. Vet inte riktigt hur vi ska fixa detta, men det ordnar sig. Jag måste ta ett snack med Seppo om att man inte måste göra allting på en gång. Jag känner lite oro över att pengarna på sparkontot inte räcker till, utan vi behöver spara lite till. Han har aldrig varit bra på det.

De nya stickade mössorna från Lundmyr kom i fredags. De är så fina! Det står stl 8-18 mån, men Maia kan ha den. Och Jill :) Hon provade en igår och blev så söt så. Vi var i lokalen igår och marknadsförde Sideline Fashion. Det känns lite buttert så här i början, när det nästan inte händer någonting. Jag vet att man måste ge det lite tid att sprida ringarna på vattnet, men... :) TACK Ann-Sofi, Jessica, Sara, Madde, Amanda, Jill och Anna för att ni gjorde det möjligt. TACK Haide, Linda, Larry, Lindha, Peter, Hampus, Jane och Martin för att ni kom.
En stor kram till Johanna och Josefin som lagt varsin order på nätet! Jag blev jätte överraskad när dessa beställningar kom ( det var de första), bara stirrade på datorn och tänkte "å hur gör jag nu?" :) Överrumplad. Tankeverksamheten kom igång igen och nu ligger deras beställningar här och väntar på dem. :)

Jag har börjat synas lite på Tradera. Jag tänkte lägga ut  5 auktioner om dagen. För att visa att vi finns.
Nästa vecka kontaktar aleksika mig, vi ska göra sponsrade länkar på google. Jag har länkat till länkcentrum, för där har jag registrerat mig (skulle ta ca 5 veckor innan man syns). Jag betar igenom Emils råd lista och det känns jättebra, trots motgångar. Jag har sådant otroligt stöd! Motgångar, det är väl fel ord egentligen. Sideline är ju precis fött, nu ska vi hitta rätta amningsmetoden. :) haha

Många krya på dig kramar till dig Petra! Hoppas du snart får  komma hem igen!

Ha det så gött allesammans!

Ta väl hand om era vänner! De är lika dyrbara som familjen!

Kramen
Mia


Allt tar sin tid..

Jag är en ganska harmonisk människa, men vill just nu att allt ska bli klart. Jag visar ett lugn, men inombords kokar jag.
Köket - ja, vad kan man säga? Varför kan inte Seppo be om hjälp så att det blir lite fart och liv på det? Jag vet inte vad jag kan göra för att hjälpa till mer än att städa och plocka runtomkring. Det behövs spacklas och målas i alla stommar. Visst är han duktig som kan, men det är inte farligt att be om hjälp. Så kanske vi bir klara innan luckorna kommer..

Företaget - inga beställningar online ännu.. Jag vill få in beställningar så jag blir av med lite lagervärde. Först då kan jag beställa in alla roliga kläder såsom Mumin, Bamse etc.. Visning på lördag :) Hoppas på mycket folk och bra försäljning. Tänkte bjuda på cider och småkex eller ngt liknande. Jag och Maia har gått en liten runda och delat ut reklam idag.
Emil ska uppträda med kören på lördag också. I Mölndals Centrum. Jag hinner nog kolla på dem deras första föreställning klockan 11.15 innan jag måste tillbaka till lokalen igen.
Nåväl, hoppas veckan flyter på lugnt och fint för er också.
Så ses vi, så många som möjligt, på lördag!

Kramen
Mia


Snurrigt värre

Det är stressiga dagar på jobbet nu innan derbyt på tisdag. Vi står ju även i nordstan dessa dagar, vilket innebär att jag och Disa blir själva i butiken. Det går jättebra, men igår var jag helstressad. Hade inte huvudet suttit fast så hade jag nog glömt det någonstans också! :) Det var massor av ärenden som skulle göras (i hällregnet..) - banken, posten, hämta och lämna grejer. Vilket resulterade i att jag kunde blivit av med bilen. Ska tillägga att vi fick vår nya bil i fredags.. Jag skulle tanka på Statoil Gårda, valde kassa och sprang in efter att jag tankat klart. På väg ut till bilen börjar leta efter bilnyckeln och får småpanik för den hittar jag inte i jackfickorna! Då har jag, mitt klantarsel, lämnat bilen olåst, med nyckeln i tändnigslåset, i en helt ny turbo Saab miljöbil! Det var en j-a tur att den stod kvar! "ööhh, vi säger ingenting till Seppo om det här va?!" Det har iaf inte jag gjort *småler

Sist jag skrev nämnde jag att jag sökte ngn representant för AJK. Jag nämnde detta för pappa Jocke när jag var och handlade på Corporate morgonen efter. Hans kollega Sanna hör detta och ber mig vänta lite. Kort därefter dyker hon upp, efter ett telefonsamtal, med ett telefonnummer till en som kan hjälpa mig med det. Ödet!
Så jag ringde denna människa idag, en mycket trevlig stockholmare (jo, det finns sådana) och det visade sig att det en gammal leverantör till oss i shopen! :) Han hade inte bara nummer till AJK, utan även till Hammarby.. Det kan bli överlägset Stockholm i Sideline Fashion, men oroa er inte! Det ska jämnas ut, men får ta lite pö om pö.
Nu när jag har fullt lagervärde så hittar jag en massa andra roliga leverantörer. Inte bara fotboll, utan även Bamse, Disney, Mumin etc.. Men jag måste alltså sälja av lite först innan jag kan ta in mer.

Vi är oroliga för Emil. Vi har ju länge nu bråkat varje morgon innan skoldags. Idag kom det fram varför han blir så arg och ledsen. Det är några barn som retas och slåss. Det händer inte ofta, men det sätter djupa spår i pojken. Han har massor av kompisar på skolan, men är så sårbar för minsta ord. Jag tog upp detta med dagmamman idag och hon pratade med fröken. Jag får ta det med skolan i nästa vecka då jag har lämning. 

Nä, nu måste jag ta Maia.. hon luktar inte vanilj direkt.. 

Ha det så gött!

Ps - Dollan, tack så mycket för att du ställer upp på lördag! Till er andra - på lördag står jag och Dollan i Nordstan och säljer BLÅVITTsouvenirer! Kom och köp! :)

//Mia  

Lego :)

Emil önskade sig pengar i födelsedagspresent av de flesta. Söndag kväll, efter "vuxenkalaset" som han kallar det, räknade han ihop sina slantar och fick ihop 1050 kr. Han var mer än nöjd! Det var många tankar som cirkulerade i det lilla huvudet (nej, inte mitt...) "vad ska jag köpa nu?" :) Det pratades om trummor till hans rockband som han har med Sebbe. Men de kan man ju inte bära med sig... Radiostyrd Monster Jam bil som han önskat sig länge... njae, den kan ju bli förstörd och det är inte roligt för så mycket pengar. Det blev Lego. Vi åkte till Toys´r´Us idag och storhandlade Lego. Brandstation och Racerjakt. Jag tycker det är görkul att han intresserar sig för Lego nu, det är ju så kul att bygga! Vi ligger på golvet, han och jag, och letar delar. Jättemysigt. Maia vill naturligtvis också vara med, hon älskar de små gubbarna och bilarna.
Fast det finns ju såklart nackdelar med allt - nu vägrar de att gå och lägga sig för "jag ska bara bygga klart denna bilen".. jaja, en liten stund till dårå.

Sideline Fashion har ännu inte fått in några beställningar, men 2 registrerade kunder har vi! :) En från Lerum och en från Malmö. Och så har vi fått in tävlingsbidrag till månadens erbjudande. Den tävlingen har ni väl inte missat??
Och andra trevliga mail trillar det in också. Tack!
AJK är efterfrågat, men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att få tag i folket där. Ingen telefon, de hänvisar till en fax som inte fungerar. Just ja, Tommy nämnde att han kände souveniransvarig där. Fast Tommy får man ju heller aldrig ta på. Suck..dessa gnagare. haha. Skämt åsido - ingen mer som känner någon som känner någon som vet hur jag ska bära mig åt för att få tag på souveniransvarig för AJK? Svartgult är tungt, det bär mig emot - men vad gör man inte för sina kunder? ;)

DOLLAN - tack för att du finns! Du är guld värd!

Godnatt på er!
//Mia

Fick ett mail...

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten
av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall
förhålla dig till denna person.
När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla
ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en  
utmaning, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt,
känslomässigt och spirituellt.
Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!
De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut.
Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.
Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! J Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.
Kram till er alla,
Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller  för resten av livet.

Emil 6 år

Hjälp! Min lille kille är 6 år - vart tog all tiden vägen??
Igår var hans Stora Dag och han blev firad i skolan, hos dagmamman, men bäst av allt - av sina vänner i motorcykelrummet på Lek och bus. Det var så kul att träffa alla igen, han hade bjudit sina gamla kamrater från Mölnlycke. 9 st vilda ungar på 5000kvm lek :)
På söndag har vi öppet hus för honom - mitt i all renoveringsröra.. hrm.. men det ska säkert gå.
Där det finns hjärterum finns det stjärterum!
  

Vi, eller Seppo rättare sagt, har denna veckan påbörjat köksrenoveringen. Han har tagit ner en del luckor, slipat och målat. Fått diskmaskinen på plats så nu står den gamla maskinen i köksgången.. Inte alls i vägen..
Tobias har varit här och kollat kapaciteten för elektriciteten och det visade sig att vi får köpa helt nytt centralskåp.
Det ska bli så skönt när vi är klara - och fint!!

Igår var jag hos min nyfunna vän Lindha. Jag "träffade" henne genom Tradera när jag köpte Mumin pyjamasar av henne. Hon frågade mig i ett mail (det blev en hel del mail fram och tillbaka) om det inte var jag som skulle öppna Sideline Fashion.. Jo.. hon hade fått ett visitkort av sin mamma. Kul att se att de sprider sig! (Tack alla ni som hjälper mig med det!!) I alla fall, så var jag hos henne igår och det var jättetrevligt!! Hon har också företag med barnkläder, men kör bara på Tradera. Vi gav varandra råd och tips, namn på leverantörer och tjötade i ett natla timmar - så som bara vi kan. :) Det bestämdes att Lindha och Peter slår följe med oss till mässan i Köpenhamn i februari! KUL!!!

Apropå det här med info spridningen av Sideline så har det hänt en del roliga saker. Bland annat i förra veckan när vi var på Burger King och käkade; när vi var klara kom det in en familj md en bebis. Han var så himla söt, bebisen alltså, så jag var bar tvungen att gå fram och lämna mitt visitkort och berätta att jag precis startat webshop med barnkläder. Pappan tittar på mig och säger "men, ska du inte vara kvar i BLÅVITTshopen då?" Jag blev ställd. haha. Visst ska jag vara kvar, så lätt blir de inte av med mig! Hehe
Sen idag på parkeringen stöter vi på ett par grannar vi inte sett innan, och trevlig som man är så tjötar man ju lite. Slutar med att hon får mitt visitkort och hon säger "jaså, det är du" va?? "jag såg ditt visitkort på jobbet och reagerade på adressen" jaha? Hon jobbade på Frölunda Torg!.. hihi. Jodå, det märks att de sprids och det är görkul!!

Nu ska jag lägga barnen, sen ska jag kolla vidare på leverantörerna Lindha tipsade mig om. De hade bland annat Disney, Mumin!! :), Simpsons och en hel del annat.  Låter lovande!

Kram till er och sov så gott!

//Mia

Helgbestyr

Emils efterlängtade helg är här. Eller var här kanske man ska säga.. Han skulle varit hos mormor lör-sön, men det blev fre-lör istället. Han och mormor hade en heldag för sig själva på stan och som han har längtat! :) Han hittade en vinterjacka, vinterskor och ett radiostyrt flygplan. I torsdags blev han förkyld och var nervös för att det inte skulle bli ngn mormordag då, men det tycks ha lugnat ner sig lite. Han spelade match i tisdags, utomhus i bara matchställ utan ngt under. Tro katten att han blir förkyld! Men han gjorde sitt första matchmål och var helnöjd! De vann också för den delen. De behövde verkligen den vinsten för deras små självförtroenden. Han är ju som att vända på en hand med sitt temperament. Hoppas bara det är trotsåldern så det inte blir ett problem vi får brottas med sen. Det är många långa pedagogiska samtal med honom. Och lilla Maia då, som avgudar sin storebror, ska ju naturligtvis göra likadant.. Vissa dagar vill man bara gå och gömma sig. :)

Våra vitvaror från Mediamarkt kom igår. Nu står de tillfälligt i vårat vardagsrum. suck.. Vi har investerat i sidebyside kyl och frys, diskamskin och ugn med spishäll. Allt i rostfritt. :) När allt är klart i vårt kök kommer det nog att bli kanoners! Men jag vill att det ska hända NU! Jag har inget tålamod med att vänta i allt stök.
Idag ska vi plocka ner luckorna och måla hyllorna. Bland annat.

Gosedjuren fårn Ty har kommit, som jag beställde på mässan förra helgen. De är underbara! Så mjuka, gosiga och genomsöta! Bilderna blev ju inget vidare när jag sparade dem från deras hemsida, men nu har jag tagit om dem och det får duga. Eller vad tycker ni?
Visst e han för go?!

I skrivande stund är det 21 st online på Sideline Fashion. Första gången jag ser att det är över 20 st. Tjohoo!!

I onsdags kom han då äntligen - Petras och Martins lille kille. Eller så liten var han ju inte direkt - 51 cm och 4455 g! Han är en liten go knubbig kille! Något namn har han inte än. Jag skulle egentligen ha hälsat på dem i torsdags, men hann inte med det pga övertidsarbete på jobbet. Sen har jag inte vågat, eftersom Emil är dålig. Maia börjar också rossla nu, det är la den tiden på året då alla är förkylda.
Lille Hugo har växt till sig lite. Många viktkontroller har det varit eftersom han inte gått upp i vikt som han ska, men nu ökar det lite mer. Idag väger han 3330 g, fortfarande 30 g under sin födelsevikt. Mosters lilla älskling. :)

Varför ska de alltid lägga stormatcher så sent? Jag orkade kolla Sverige-Danmark igår nästan till halvlek, sen gav jag upp! läste kanske i 10 minuter, sen stensov jag. Under natten kom båda barnen inkrypande till oss och klockan 7 imorse väckte Emil mig med att klättra över benen på mig. Maia vaknade också så det var bara till att gå upp och sätta på Barnkanalen.

Nu ska jag väl skriva färdigt prislistan till visningen den 29:e september och sen försöka städa lite. Om Seppo behagar vakna snart vill säga.. :)

Ha det så gött allihopa!
Och glöm inte att marknadsföra Sideline Fashion!! Thanks!

Pöss i pannan
Mia

Kerstin vill sälja sitt kök!

KÖK SÄLJES3 st bänskivor- 180 cm, 60 cm & 40 cm

3 st högskåp 60 cm breda

3 st underskåp 2x60 cm, 1x40 cm

1 lådsats

1 st smalt handduksskåp

1 st dubbel överskåp 2x60 cm

3 st överskåp - 60 cm & 2x40 cm

Spis 60 cm

Handtagen är av borstad mässing

Jag har säkert glömt ngt.. J


Ring mig vid intresse

Kerstin

0707-256626


Ofattbart!

Det händer inte i verkligheten.
Det händer bara på film.
Verkligheten kan slå oss med knockout.

Vår väns syster har blivit mördad. Det är ju inte klokt!

Sånt händer bara på film.
Verkligheten har slagit till.

Vi sörjer med dig, H, och din familj.

Alla våra tröstans tankar till er!

Dikt om kärleken till Ditt Barn

Jag födde dig raring, du kom ifrån mig
 Och hela mitt liv ska jag älska just dig

 Din hy är så fjunig din kropp är så varm
Jag håller dig nära intill på min arm

 Du somnar så nöjd och så trygg vid mitt bröst
Jag nynnar små visor till glädje
och tröst

Gyllene lockar och ögon så blå
Knubbiga armar och fingrar så små

Din hand i min hand, ditt gurglande skratt
För mig är du lyckan, en värdefull skatt

Du växer var dag, liten blir stor
 Jag gläds åt din framgång, jag är ju din mor

 Jag räddar från spöken som kommer om natten
Jag vänder din kudde och
hämtar dig vatten

 Snart springer du lätt på smidiga ben
Och kroppen blir knotig
som förr var så len

 Du pratar och skrattar och sjunger och gråter
Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter

 Du frågar om livet och allt runtomkring
Jag svarar på allt och på ingenting

 Du börjar i skolan med ryggsäck och allt
 Och vantar och mössa ifall det blir kallt

 Jag står där i fönstret och ser hur du går
 Jag ler fast i ögonen skymtar en tår

Vart tog de vägen, de år som försvann
Vad stor du har blivit, vad mycket du kan

 Snart blir du förälskad och kinderna glöder
 Och sen blir du sviken och hjärtat det blöder
 Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl
Hur sårbar man är i hjärta och själ

 Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig
 Och livet går på, fast nu utan dig

Vi träffas ibland, du gör små besök
Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök
 Får nybakta bullar och dricker choklad
 De minnena värmer, de gör mig så glad

Och nu har du gift dig, har egen familj
 Och jag har små barnbarn som jag tittar till

 Fast pannan den rynkas och håret blir grått
 Så minns jag med glädje de åren som gått

Jag tackar för lånet - för stort och för smått
Du är den vackraste gåva jag fått!

Stockholm

 Då så har man varit på visit i huvudstaden igen. :)

Mamma kom och hämtade mig efter att jag hade lämnat barnen hos dagmamman på fredag morgon. Av någon anledning som vi inte kommer på hamnade vi på E20. Det måste ju vara en av Sveriges tråkigaste vägar med alla dess fartkameror och 50 - och 70 sträckor.. Men vi roade oss glatt åt alla knepiga namn på småbyarna som dyker upp. :) Vi hade inge bråttom heller, utan tog dagen som den var. Det gjorde vi hela helgen och det var så skönt. Det var precis som att allt var utstakat redan innan och det bara var att följa med liksom.
Vi kom fram till Stora Staden vid 15 och åkte till Älvsjömässan med en gång. FORMEX mässan var det egentliga anledningen till att vi åkte dit. Vi tog det lugnt, lullade runt mest och kikade. Träffade "mina" säljare från Lundmyr och fick se deras nya varumärke Tattoo. Plockade kataloger inför kvällens läsning. :) Vi hittade en ny leverantör också, med gosedjur bland annat. De hade  även souvenirer för Sveriges lag som kan vara intressant till våren.
Vid 17 träffade vi kusin Micke på Liljeholmen för att hämta nycklarna. Han och Sanna (vi bodde hos dem) var bortbjudna denna kväll så vi fick klara oss helt på egen hand. :) Vi hittade Palmyra Kebab i Årsta som hade, jag lovar, Sveriges godaste kebab! Och vilka mängder man fick!

Lördag morgon vaknade vi pigga och glada klockan 07.19.. Lanseringsdagen!! Vi slog på internet..bara för att upptäcka att sidan inte fungerade! Vad i h-e!! Vad gör man? En lördag och inget supportnummer... aarrghh!
Jag erinrade mig om att vi sett Jetshop på mässan under gårdagen så vi tar oss dit. På vägen dit ringer jag min kurskamrat Anette (pikmee) som delegerar mig till Peter på Jetshop. Han hänvisar mig till montern på mässan och vi promenerar in. Stackarn som tog emot oss ringde en del samtal och så vips var 2 tekniker på supportern insatta i problemet. Vi kände att vi inget mer kunde göra just då så efter att ha lämnat visitkort och telefonnummer begav vi oss in mot stan. Vi hade hunnit till Medborgareplatsen när han ringde och gav oss glädjebeskedet att nu var det igång. Sideline Fashion är nu verklighet! Sicken känsla! 11.40 - jag glömmer aldrig det klockslaget!
Vi firade med en kall pilsner på Gröna Jägaren där en mycket trevlig vakt blev innehavare av 2 st visitkort. :)

Sen började våran shoppingrunda :) Tiden gick alldeles för fort och innan vi visste ordet av hade affärerna stängt. . Men då hade vi hunnit med Medborgareplatsen ner mot Skanstull, Gamla stan och Drottninggatan nästan hela vägen upp till Hötorget. Avslutningsvis tog vi en kall på London. Åh, jag är så nöjd med min jacka som jag fick köpt på Kappahl!! :) Trötta i fötterna, men belåtna åkte vi åter till Årsta. Nu hade vi blivit riktigt grymma på det här med att åka tunnelbana. Det är 7 år sedan sist jag klarade av det, och det var premiär för mamma. Jag fick det förevigat med en bild av mamma på vagnen, i mobilen. När jag lärt hur man gör för att ladda över bilderna från telefonen till datorn lovar jag att dela med mig av dem! hihi
När vi kom hem till Micke och Sanna doftade det ljuvligt av mat i hela lägenheten. Jag har lovordat deras matlagning förut , men det är värt att höja till äran igen! De är underbara kockar!! Tack vänner!!
Däremot var de inte så lyckliga. Deras dyra bokhylla hade kommit och micke hade satt ihop den liggandes. När de skulle resa upp den så rasar vissa partier och demoleras. Jack i golvet, trasig hylla, ett djupt andetag - räkna till 20!
Det skulle ordna sig ändå med deras försäkring, men iaf! Vad trist!
Nu hade jag och mamma bestämt oss för att när vi ändå är i stan ska vi uppleva kvällslivet också! Så efter mat, efterrätt och en dusch åker vi tunnelbana igen. Tuben vagabonder.. asg. Vår trevliga vakt på Gröna Jägarn blev glad över att se oss igen. Karaoke!! Det kan ju inte bli bättre! Gamla minnen väller upp.
Jag drog min 9 to 5 as usual och fick med mig hela publiken. Vi hade görtrevligt. Sedan gick vi till Kvarnen och det kanske vi inte skulle ha gjort. Där var det inte samma gemytlighet och charm, och tröttheten kom smygandes.
24.00 var vi hemma i Årsta igen. Ja jag vet, klockan var ju bara barnet. Vi kunde ju inte gå och lägga oss än. Vi hämtade en öl och flyers och gav oss ut på en nattlig pr runda runt kvarteret. :)
Man ville inte att denna dagen skulle ta slut!

Sista dagen i Staden började vi med på FORMEX mässan. Vi tyckte oss ha hittat det vi sökte (förutom junior) och beställde lite från Lundmyr och gosedjur från vår nyvärvda leverantör. Vi hade planerat flera timmar på mässan, men det fanns liksom inget mer att hämta där. Jag visade mamma till Älvgården istället, där var jag mycket förr. Nu var det tänkt att vi skulle luncha där. Men det blev lite kaos. Jag är hyperallergisk mot lök och beställde därför min pizza utan det. In kommer det 2 stora pizzor - med lök. Jag brukar inte gnälla, men jag hade ingen lust att åka 50 mil i bil med kramp i magen.. Jag fick en ny, men jag vete f-n om kocken använde samma tänger till löken som til salladen eller ngt. Eller så var det ngt annat, för efter ca 1/3 av pizzan kommer krampen smygandes i vilket fall som helst. Det är la tur att jag känner signalerna och vet när det är dags att lägga av. Lite kallsvettig ringer vi Micke så han fick hämta oss. Fick lugnat ner mig lite i Årsta innan det var dags att ta farväl.
Jag körde första sträckan och gjorde 2.5 timme till Brahehus, sen tog mamma över. 

Det var gött att komma iväg och en weekend är alldeles lagom! 
Tack snälla mamma - för allt! Du är världsklass och guld värd!!