30 juni

Idag var min älskade kusin Mikael och hans söta Sanna här på en liten visit. Vi träffas alltför sällan och det var så kul att se dem igen. Maia är väldigt förtjust i Sanna och att Emil diggar Micke vet ju alla. :) Imorses, när jag stod och bakade kakan vi skulle ha till fikat, fick jag bara en känsla av att de ska ha barn. Det kom glädjetårar ur mina ögon och jag fick bita mig i kinden." Äh - vad fan -lägg av å mesa dig! Du har ju inte träffat dem än" Men så, när vi sitter och fikar den läskigt söta chokladkakan med underbar tjock chokladglasyr, säger plötsligt Mikael "Ja, Sanna är gravid dårå". Att jag inte dog!! :) Herregud vad kul!! I löv them!

Idag har jag återigen jobbat mycket med webshopen. Lagt in text, kategorier bla. Och förösker bli klok på resultatbudgeten. Nästa vecka ska jag till pappa Joachim och shoppa på Corporate. Dags att införskaffa kontorsmaterial och brevpåsar.
Det blev inget IKEA idag, den turen får bli imorgon istället.
image96

Visst blev den fräsch? :)

Emil har varit mycket lugnare nu ett par dagar. Fan vad det är jobbigt med trotsåldrar. :( Man kämpar, strävar och är pedagogisk till man spricker. Man tror att ingenting hjälper och ser ingen ljusning, men rätt vad det är får man en spontan kram eller kommentar och man smälter som smör i solen. Och så är allt bra ett tag igen. :)

Igår var vi till Gråbo en sväng när Maia hade blivit lite bättre. Jill & Co flyttade ju till Gråbo igår och jag fick ju hålla dem sällskap lite och titta på när karlarna bär. :) Jag lekte med störtsköna Sebban en stund, han är ett riktigt charmtroll!!
Maia fick feber i torsdags kväll och det går vattenkoppor i barngruppen.. Men febern gick över efter halva fredagen och inga koppor syns.

Nä, nu har jag suttit alldeles för länge vid daton - känns som att jag sitter fastklistrad i stolen eller nåt..

Vänner, kör hårt! Efter regn kommer solsken!

//Mia

26 Juni

Hej alla glada!

Min dator havererade och det var ändå hög tid att köpa en ny. Jag var lite orolig bara för alla mina bilder och dokument i den gamla, men pappa Mats löste det. för det visade sig att inte var datorn det var fel på, utan skärmen... Nåväl, nu har jag iallafall (ska det vara i ett ord?) införskaffat mig en ny dator med multimediasystem. Nu har t.o.m jag högtalare! *ler Så nu är det lite roligare att titta på kanal1904 när man hör vad de säger. Länge, länge har jag undvikit dem när de kommer och filmar i butiken från klubbTV. Men nu har det blivit av. Jag hoppas ni missade det. :)

Mitt företag är otroligt spännande nu. Lansering alltså den 1 september av Sideline Fashion. :)
Jag har roat mig idag med att lägga in produkter från Lundmyr och skickat iväg min första beställning till densamma. Jag har fått 2 biljetter till FORMEX mässan i Sthlm av ovanstående och hoppas på att mamma kan få ledigt så vi kan åka tillsammans. Det hade ju varit så himlans kul att komma iväg vi två på en sån grej!
Idag damp mitt företagskort ner i lådan. IKEA nästa! :) Jag har utsett GORM hyllor till att bli mina lagerhyllor på kontoret. Funderar på om jag får plats med det i bilen bara... Jessica vill jag ha med mig också, och Jansson har lovat att ställa upp om det behövs. Puss på dem!

Vi har bokat Vildmarkshotellet i sommar så vi kommer iväg någonstans. 1 övernattning och 2 dgr i parken, med tiger tour och delfinariet bland annat. Jag skulle kunna vara på Delfinariet hela dagarna om jag fick! :)
Sedan blir det väl en sväng till Stockholm, Helsingborg-Helsingör, Nordens Ark, Trollhättan, Uddevalla och förhoppningsvis Köpenhamn bara jag och Seppo. Vid den tidpunkten när mässan är i Köpenhamn firar vi vår 3:e bröllopsdag och vad skulle kunna passa bättre än att tillbringa den helgen där vi tillbringade vår förlovnings weekend??

Nu gott folk, är det dags att nana kudden!

Och till er alla i Gråbo - håll i hatten, för i helgen kommer tychons2. :)

Just ja - alla ni flickor som ska vara med den 7 Juli ber jag hålla utkik på sin mailinkorg!

//Mia

1 Juni

Jösses, första juni redan...
Idag tog kusin Malin studenten, så det blev till att fara till dem direkt efter jobbet. Hon är så fin, vår Malin! Vi fick ju dessvärre ingen kamera med oss. :( Brorsan hade sin med sig, kanska man kan norpa lite bilder av honom sen. Om han tog några vettiga kort vill säga. Han leker rätt mycket med kameran annars. Eller vad säger du Christoffer? Fick du några bilder på Malin?

Denna veckan var jag ju hemma 3 dagar. I måndags fick jag inte så mycket gjort, men tisdagen och onsdagen mådde jag lite bättre och kunde tillägna några timmar åt företaget. Nu har jag köpt webbhotell, domän och tecknat avtal med Jetshop. Den 1:a september är det tänkt att lanseringen av Sideline Fashion ska ske! :)
Jag slängde iväg några mail också till tilltänkta leverantörer. Som Malmö FF, Lundmyr, NowaLi och ABEKO.
Det känns fortfarande ganska overkligt, men otroligt spännande!

Den 30:e maj blev det klart - våran lägenhet ska bli bostadsrätt. Vi ska till banken på torsdag! Innan den 17:e, tror jag det var, måste köpet ha gjorts. Känns finemang!

På söndag har Emil sin första cup på Kviberg. Kom gärna dit!! Det är på plan 22-23 (till höger efter Bellevue-rondellen) klockan 9.30 - 13.00. Jag har ordnat vinster till lotteriet. 4 matchbiljetter IFK - Kalmar och en signerad lagbild av IFK Göteborg.
Nettan är så gullig som kommer upp och tar Maia under tiden. Hade blivit lite bökigt att ha henne med. Seppo är ju i Danmark då. Han fick biljetter av mig till matchen Danmark - Sverige oc han åker imorgon bitti. 6.20 kommer taxin och hämtar honom och jag tänker då inte gå upp och vinka av honom. Gäääsp!

Imorgon ska jag och barnen åka med mormor på marknadsrunda. Holmens har halva priset på möbler. Kanske jag kan hitta något skrivbord eller hyllor till kontoret?!

Igår fick jag mig ett bryt på Emil. Jag vet inte vad jag ska ta mig till emellenåt med honom. Jag känner mig då som en fruktansvärd mamma, helt handfallen, och så arg att det gör ont i mitt hjärta. Igår nöp jag till honom i benet. Han var så uppkäftig och nonchalant och drev oss tll vansinne. Vad ska man öra i sådana lägen? Hur vet vi att han lysnnar på oss? Varför måste 6 års trotsen vara så hemsk? Är han sån nu så törs jag inte tänka på hans tonår... Maia har också börjat trotsa.. Hon slänger sig på marken och skriker. Är hon riktigt förbannad tar hon det som är närmast (oftast nappen) och slänger den all världens väg och bara skriker.
Fast inte idag - idag har hon haft pusskalas. Nu är det så förstår ni att Maia har skaffat pojkvän. Han heter Oliver och är också 2 år. Det är vår dagmammas son och de fullkomligt avgudar varandra. Jättesöta! :)

Nu är klockan över tio. Dags att ta en bärs och inänta barnens John Blund.

Kram på er!
//Mia