Back in business

Hello again!

Operationen gick bra. Eller ja, huvudet sitter kvar så det antar jag att det gjorde. :)
Jag fixade det själv hela vägen till sjukhuset, med en bok i knät hade jag tankarna på annat håll. Men när jag klev in på avdelningen och skulle presentera mig för sjukskäterskan höll det på att spricka. Tårarna brände och magen började bli arg. Jag knödde bort tankarna och intalade mig att det var för att jag inte fått vare sig frukost eller kaffe.
Bytte om till den fantastiskt "snygga" rocken och de "coola" strumporna, tog tabletter som lades fram till mig och fördjupade mig återigen i boken. Sidney Sheldon tog mig till en ö där det begåtts mord.
Min goa läkare Anders (som egentligen är pensionerad, men som fortfarande tar sig an extra patienter. Tack Anders för den tryggheten!!) kom in och pratade lite med mig innan vaktmästare Lennart rullade ner mig till narkosen. Gud vad gött att få sova lite!  
Inte lika gött att vakna igen dock.... Fy för den lede vad illa jag mådde. Men en liten sörja i kanylen och man var på tårna igen. :) Bandage runt hela huvudet och sååå trött! Och hungrig. Men mackan fick man äta i små proportioner, enormt frustrerande då jag var så hungrig!
Seppo hämtade mig strax efter 13. Jag var så rastlös så jag gick och hämtade Emil på skolan vid 15. Det gick inte snabbt, men säkert. Med huva över huvudet så jag inte skulle skrämma barnen, man såg ju inte klok ut. Det blev en liten senväg förbi gottan också, hade enormt sockersug. Till barnens stora glädje förstås! Godis på en måndag!!
Sedan var jag helt slut. Försökte hitta en bekväm sovställning i soffan, men det gick sådär.
Jenny och Jonas kom och hälsade på mig. Tack sötisar!

Igår tog vi väck bandaget och Seppo muttrade något om att jag såg ut som en robot när jag hade håret uppsatt på en knut på huvudet. Hrmpf!
Mina skruvar sitter i alla fall på plats!! Ha!
Jag blev lite nervös när jag skulle borsta håret och en stooor hårtuss fastnade i borsten. Jag vet att de har rakat mig bakom örat, men trodde då naturligtvis att de slängt håret de tog bort. Jag blev nästan illamående - mitt långa hår!
Om jag var rastlös på måndagen var det ingenting emot igår. Jag plockade i köket, gjorde chokladsnoppar inför partyt på lördag, tvättade, organiserade, packade Tradera vinster, jobbade med datorn, rev tapeter i Emils rum, var på Maias vernissage i lokalen..... Men det var rätt gött att vara hemma 2 dagar för att återhämta mig. Kroppen sa gärna ifrån när den fick nog. Och för en gångs skull lyssnade jag vid de tillfällena och varvade ner en stund. Har nästan stickat färdigt Emils ärm nu till hans Frölunda tröja som kanske blir färdig nån gång. :)

Apropå Emil så är det väckningsdags nu. Hoppas han kommer iväg till skolan idag. Igår var han hemma för värk i ljumsken, det verkade gå över under dagen så vi vet inte vad det berodde på.

Ha det så gött. Lovar att det kommer äckliga bilder sedan... :)

Mia

Operation igen

Efter ca 5 år var det då dags igen. Fast denna gången andra sidan. Sitter här och har lite ont i magen och någon ångest för att jag ska åka själv.. fixar jag detta? Suck... Klart jag gör!! Måste intala mig att det är noema problema. Sjukhus är inte min grej, å framförallt inte dessa nålar och vita rockar... hua!! Men idag ser ni, ska jag åka buss till Sahlgrenska och skriva in mig 07.00. Alldeles själv! Kan själv! :)
Jag tänker på resultatet av det hela, lagom till jul kommer jag att ha full hörsel. Det har jag inte haft sedan jag var typ 4-5 år och det är ju inget man minns direkt. Yeay!!
Jag har benförankrad hörapparat, BAHA, på höger sida och ska nu då få på vänster också. Och för den lyxen krrävs ett ingrepp, de ska borra hål i huvudet på mig och sätta dit en skruv som man senare fäster hörapparaten på. När Anders ( min doktor ) ringde för ca 3 månader och berättade att jag nu stod i kö för ingreppet förklarade han att de gör det med lokal bedövning. App app app.... va sa du? Inte en suck att ni borrar i mitt huvud med lokal bedövning! Då kräks jag, sedan svimmar jag för att slutligen inte vakna mer! Hehe... Han kom på sig själv vem han pratade med och lugnade mig något med att återigen skriva i mina papper med stora bokstäver - RÄDD, ska ha narkos. Yeay!! Andas Mia...

Jag kan glädja mig med att jag har blivit moster igen! I torsdags natt fick Jossi och Daniel en liten tjej. Görsöt liten docka med en massa hår på huvudet. Jossi har ju inga som helst problem med att föda barn, hon har inga värkar och denna lilla tjejen kom på 2 timmar. Tänk om man kunde ha det så! Haha
Fast just nu hade det inte hjälpt mig ändå för här blir det inga fler det kan ju lova er!

Maia sa häromdagen att hon ville klippa sig. Som Emil. :) Fast såå kort får hon inte, men vi hämtade saxen och gjorde kort page med bar nacke. Det är lite ovant att se henne utan det långa lockiga håret, men hon passar i det och hon tycker det är "höönt". Det gör inte ont när man borstar det och det går fort att duscha så det är väl inte konstigt att hon tycker det är skönt med det korta håret.

Hjälp vad jag är hungrig nu!! Men jag får vare sig äta eller dricka något innan operationen. Grrr
Det är 20 minuter kvar. Tills jag ska till bussen. Som tur är tar det bara 10 minuter till Sahlgrenska härifrån.

Lisa - tack! Du är guld värd!!!

Ok, då var det dags. Off we go... wish me luck!

Mia
363 - as always

6party

Nu har jag köpt mig en domän och kopplat den till en blogg som jag nyligen skapat.
Spana in;

http://www.6party.nu/

Jävla snorungar!!

Jag blir så ledsen, arg och förtvivlad!! Snorungar, eller sotproppar som Lisa så snällt kallar dem, är inne hos oss och stjäl! Att de bara kan med att stjäla från en förening som de säger sig hålla på i vått och torrt! Fy fan säger jag!
Idag kom det in 4-5 st (inte bara sotproppar) och skötte ett samarbete för att uppehålla mig. 2 utav dem går och provar och de andra har full koll på vad jag gör. när de slutligen går ligger det 4 larm och lappar i omklädningsrummet. Förbannade jävla småglin!! Tror ni att jag är helt jävla dum i huvudet eller? Tror inte ni att vi fattar vad ni håller på med! Hoppas ni får lida samvetets hårda kval och droppa tårar av ångest. Må djävulen jaga er! (å det var snälla ord. Tar jag i blir jag väl förmodligen avstängd från bloggen)

Detta har hänt ett par gånger nu i BLÅVITTshopen och jag hoppas att ni som läser detta kan föra vidare på forum och bloggar så kanske det finns en möjlighet att någon reagerar där ute.

För många år sedan hade vi en lirare som levde på att stjäla. Utan sin flinka fingerkonst skulle han inte överleva. Men han skulle ALDRIG ALDRIG nånsin stjäla från IFK Göteborg som var, och är än idag, laget i hans hjärta. "Det gör man bara inte" som han säger.
Dessa skitungar som är inne och stjäl idag gör det inte för överlevnads skull. De har ingen respekt och inget folkvett.
Jag vill alltid tro gott om alla och vill alla väl, men såna här idioter gör det jävligt svårt. Fy fan vad lågt!!

Aaaarrgghhhhhh
 

Bojkott GAJS

Fick ett meddelande på FB angående den vidare bojkotten mot Gajs.  PÅ Kalmar matchen uppmanas alla att sjunga en bojkottramsa som en av våra trogna åtagit sig att skriva.
Detta blev resultatet så kläm i den 17 maj!!

Melodi: Sommaren är min

GAJS de höjer priset och tycker det är smart
för skinnvästar är dyra, det måste ske med fart

Och själen den är becksvart och dollarn den är grön
när domedagen nalkas står gajsarn först i kön!