Duracell

Imorgon är det då äntligen dags för vår efterlängatde limoresa till Kalmar!! Guldvittring, skönt gäng, kall cider och ett udda lotteri... fan vad jag är taggad!! Men - jag är så himlans trött. vi får inte sova på nätterna här då vår dotter numera är sängvätare.. då måste man tydligen vakna tidigast 4, sätta sig upp i sin säng och gråta tills någon kommer och hämtar en och byter kläder... gäääsp! Detta kommer vara en klar orsak till varför jag kommer gå igång som en jävla duracell kanin imorgon troligtvis. I annat fall får ni väcka mig när vi är framme. haha

Jag har också äntligen fått tummen ur och vart iväg till läkaren. I över en månad har jag haft dova smärtor i brösten, så nu har jag fått tid för mammografi. Nej, nej... lugn å fin.. inga förhastade slutsatser! Jag tror det är så här - min kroniska huvudvärk har lessnat på mitt tomma inre efter att ha ätit upp mig inifrån i 8 år, så nu lever de livet i tuttarna istället. :) "De" är små dumma gubbar som hamrar och spikar i muskler och nerver ... take them off me!

Nu ska jag strax studsa in i duschen, och sedan göra iordning väskan inför kvällens 6party i Älvängen. Det är ljusa stunder i dessa mörka kvällar.
De allra mysigaste stunderna nu på hösten är ändå när vi tänder ljus och myser med barnen. Idag har vi bakat kolakakor och packat väskan inför deras övernattning hos mormor.

Kram till er alla!
MiaBiljettinfo AIK-matchen 1 nov

Biljettinfo AIK-matchen

1 november spelar IFK Göteborg hemma mot AIK i den allsvenska avslutningen. Kvarvarande biljetter släpps onsdag 16 september och kommer enbart att säljas över disk i Blåvittshopen och till medlemmar i IFK Göteborg och supporterklubben Änglarna.

Trycket på biljetter till den match, som i den sista omgången kan komma att vara en avgörande guldmatch, är stort och det finns enbart biljetter till den norra läktaren, IFK Göteborgs klacksektion, kvar. I samråd med polisen, AIK och supporterklubben Änglarna har IFK Göteborg beslutat att kvarvarande biljetter endast kommer att säljas till medlemmar i IFK Göteborg och Änglarna och mot uppvisande av medlemskort. Anledningen är att undvika att supportrar från de båda lagen finns på samma läktarsektion.
Biljetterna säljs med start onsdag 16 september i Blåvittshopen (Gamla Ullevibutiken), som har följande öppettider:
Måndag-fredag 10–18.
Lördag 11–15.

Inklipp från IFK Göteborgs hemsida.
Ser fram emot att stå bakom biljettdisken imorgon...... hrm... Det här ska nog gå bra!

Största glädjeämnet med att gå till jobbet imorgon är att Lisa är tillbaka från semestern. Welcome back, I have missed you! Hope you had a great time in Dalarna. See u soon!

Kramis till er alla
Mia (som tagit powerwalk i Pixbo skogen imorse!!)

Ah men tjena...

... det var inte igår man uppdaterade denna bloggen :)
So sorry, man kan väl säga att jag har en del fler bollar i luften än vad jag orkar med just nu. Funderar seriöst på att lägga Sideline vilande om 1 år. Jag kör t.o.m sista juni 2010 då mitt kontrakt löper ut med Jetshop, sedan får vi se. Det kostar mer än vad det smakar och det är inte lätt att vara ensam i företaget. Och samtidigt 2 barns mor. Sideline är som ett litet skötebarn för mig och visst är familjen lite engagerade, men inte till den mån som behövs för att det ska gå runt.
Lustjakt kommer jag att fortsätta med, och 6party.nu! Det är otroligt kul, lärorikt och ett fint sätt att andas egen-tid på. Och så tjänar man en liten peng! Vill du också bli återförsäljare? JAA, jag vill värva dig!! :)

Just nu spelar Sverige mot Malta, men jag vågar inte kolla. Blir alltid knas då. :)

Apropå Sverige matcher så ringde min stockholmare i lördags. Apfull. Haha. Samtalet slutade med att jag fick lägga på luren i örat på honom och sätta på ljudlös. Vi var bortbjudna på släktmiddag så det var inte helt passande att ha en kärleksfull drängfull råtta på tråden. Sorry ajkarn. hihi 363
Han har inte hört av sig efter det heller så han tror väl att jag hatar honom nu. Det var det sista han sa innan jag klickade. Och "nä gumman, våga inte lägga på nu!" *ler*

Borde engagera mig i att få på dottern pyjamas och borsta tänderna nu, men orka! Gäääsp!
Den senaste tiden har jag varit otroligt trött. Somnat på eftermidaggen i soffan, sånt som jag hade jättesvårt förr. I söndags sov jag till 9.20, fick nästan panik att jag sovit så länge. :)

På lördag fyller vår lillprins 8 år!
Maia köpte skatejacka till honom igår, han fick vara med och prova. Allt kretsar kring skate just nu. Han är inne på sin tredje bräda och börjar bli mycket duktig. Han har inte börjat droppa ännu, men JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sverige gjorde mål!!! Love MArcus Berg!! öhh,... vart var jag?! Just ja, Emils skate färdigheter. Whatever. Nån dag ska vi till chill skate i Mölnlycke och kolla läget.
Vi har köpt presentkort till honom på Intersport för där hade han sett "coola skateskor".

Bildkavalkad:

födelsedagsblomster från BLÅVITTshopen. Tack Lisa och kollegor!

Meh!!! så lägger bild servern av!! Suck, får ta mer längre fram då.

Nu ska här bråkas fram tandborstar..

Kramen
Mia