Det händer igen

Herregud, håller ni i er? Sitter ni ner? För nu händer det igen - och inte ens ett dygn tog det. Haha :)
Det är fantastiskt kul att blogga, men inspriartionen fanns inte riktigt på plats igår. Nu jävlar springer fingrarna fram över tangentbordet.
Här hemma ligger alla och sover, den ena väckarklockan bör börja ringa om 4 minuter. Då ska det största barnet till jobbet. :) De hade möte i måndags angående deras sena löner och tämkta Kina resor eftersom allt blivit uppskjutet hela tiden. Han har ju bara varit iväg en gång i november, sedan dess har de varit hemma med "vanlig" lön utan traktamente. Skitbra verkligen när jag gick ner till 75% bara för att de skulle till Kina.... Men allt går om man bara vill. Iaf på mötet sa de att om bankgarantin går igenom denna gången också så får de sin februarilön på onsdag och de börjar skicka ner personal redan på torsdag kontinuerligt. Så han kan dra redan nästa vecka. Om inte bankgarantin går igenom (fast det skulle mycket till isf, men man vet aldrig) så sätts fabriken i konkurs. Då står kineserna där nere med en fabrik de inte får sätta igång strömmen till och våra gubbar står här hemma utan jobb...
Alltså egentligen - vad gjorde man innan touch telefonen kom, speciellt iphone? Jag är så glad i min, har skaffat hem 3 appar i veckan. Hipstamatic och Instagram för fotolek och IZettle för att kunna ta betalt med kort av mina kunder på mässa/homepartyn. Helt sjukt bra!
Det här med wordfeud går ju lite upp och ner. Nu är jag inne i en period igen då jag tycker det är görkul. Nu har jag till och med vågat mig på att bjuda in folk till spel som jag inte känner. Haha, fick en häromdagen som frågade hur gammal jag var. Jag svarade "spelar det någon roll?" - då resignade människan. Wtf - det är la för fan bara ett spel eller?? Jag är inte ute efter ngt annat iaf. Däremot verkar jag ha fått en vän i Småland genom detta roliga spel, det är kul!!
Jösses, nu ska jag väcka ungar om en liten stund. Elin ringer väl snart också, vårat morgonsamtal kl 7 är standard. Blev lite orolig när hon inte svarade igår, men kände på mig att det var ingen fara. Hon ringde vid lunch och var hemma från jobbet - krya på dig hjärtat!!

Mer tid på dygnet?

Hej hopp!
Ja, Jessica, jag vet - jag är värdelös på detta :) Jag skulle behöva mer tid på dygnet - fast skulle jag fått det så hade jag hellre tillbringat den tiden hos dig. Fantastiskt trevligt igår, you know me so well!
Jag har 6party.nu, Sideline Fashion och Monas Dansskola att hålla koll på på Facebook, 6party.nu och elinmia som bloggar att uppdatera då och då också :) Ett steg i taget, en dag i sänder.
http://www.facebook.com/pages/Sideline-Fashion/239978682747156
http://www.facebook.com/groups/305363160330/?ref=ts
http://www.facebook.com/monasdansskola
Jag har äntligen kommit igång med träningen igen - på läkarens beordran. Roddmaskin och crosstraining för att bibehålla och bygga upp lårmuskulaturen. Vi gjorde en röntgen och det visade sig vara mild artros i höger knä så om jag ska kunna fortsätta med dansen måste jag träna. Inte mig emot :) Kanske man förlorar lite bukfett och några kilon på köpet?
Seppo sa att när jag sist var igång som bäst med träningen så märktes det väldigt tydligt på mig hur mycket bättre jag mådde. Det ligger nog mycket i det. Det är jävligt skönt att svettas loss i gymmet och få ut all frustration.
älskade Dan :)
Jag har dragit igång min firma Sideline Fashion lite smått igen, Inga barnkläder ännu denna gången, utan smycken från Dag&Natt som jag också är fristående återförsäljare för.
Den 24 mars ska vi stå på en homepartymässa i Västerås. Fri entré, kl 12-17. Välkomna!!
Adressen till mässan är: Komvux (bredvid ICA skolan), Sjöhagsvägen 2, Västerås.
Parkering finns direkt vid infarten till mässan samt tvärs över gatan (bredvid Mälarenergis huvudkontor).
Helgen efter, 31 mars. är det dags för Mölndalsfesten och jag toklängtar! Jag och Elin kommer vara på dansgolvet mest hela tiden och bara leva livet, helt underbart!!!! Görkul att det kommer folk från dansskolan också, vi ska överraska med en plötslig quickstep eller kanske en jive? Förhoppningsvis till och med en kombo som vi är de enda dansarna i Sverige som kan. Vi är klart bäst!! :)
Dans är glädje och magi - jag kan inte leva utan den!
http://www.facebook.com/events/259222264141616/
Det är så mycket jag hade velat skriva om, men olika orsaker gör att jag inte kan det. Inte än.
En vacker dag