Hela tiden

Jag som är så jävla nojig för läkare är riktigt stolt över mig själv!
Denna veckan har jag varit i Krokslätt hela tre! gånger :)
I måndags för att kolla vattencystor - och får veta att det ser ok ut. Värken vet vi inte riktigt varför den kommer, avvaktan och ev. värktabletter. Äh, vad fan - det går över.
I tisdags med Emil för hans förkylning och röda ögon. Inga baciller, men lite svullen i halsen så han är mottaglig. Så det blev att han fick vara hemma denna veckan.
Idag för att kolla knät. Rolle tyckte det var dags att uppsöka läkaren, men jag blev inte mycket klokare. Förslitningsskador säger de och finns inte så mycket att göra egentligen, mer än att träna upp stabiliteten i rätt muskler. Ska röntgas dock för att vara säker på att det inte är ngn artros eller lösa brosk. Hon sa att jag inte får springa, jag ska helst inte ha mina platta Converse - men hon var grymt nöjd med min lårmuskler :)

Måste alltså skaffa nytt kort på Sportlife för att fortsätta träningen. Enda sättet och tiden jag har att träna, roddmaskinen en halvtimme på lunchen. :) Märker hur jävla slö och passiv jag blir nu när jag inte varit iväg på hela sommaren. Vill verkligen komma igång igen!!

Just nu sitter jag och tycker synd om min själv för att min vän är bortrest och jag inte fått pratat med honom på en vecka. Fan sjukt hur mycket man kan sakna en människa så. Hoppas det går bra för er och att ni kommer hem hela!

Ikväll ska jag sparka igång hösten med ett härligt 6party i Olofstorp. Hoppas det blir en toppenkväll!

Ta hand om er!!

http://www.youtube.com/watch?v=R4WxvrYstUI

http://www.youtube.com/watch?v=ALN6RWEMm_UBack in business

Hej hopp

Jösses vad vi är flitiga på denna bloggen. Förlåt Jessica - vet att du sitter där å väntar. All my love for you sweetie!!

Tja, vad har hänt sedan sist?
Jag har skrivit lite på min andra blogg
www.6party.nu och börjat sälja smycken för Dag&Natt. Underbara ting!
Så smått har jag börjat sparka igång Sideline Fashion igen fast med en bredare vinkel. :) För att samla allt på samma ställe och i framtiden kunna stå i MIN affär. Jag har inte övergett drömmen, trots att backen var jävligt brant.

Maia har börjat förskoleverksamheten och är en stor tjej nu. Hon älskar skolan (för hur länge vet man ju aldrig, men det är en bra början) och det är många flashbacks. Ganska kul, för jag minns inte så mycket från när jag var barn.
Idag hade hon show i sitt rum, ett dansnummer. Hon hade gjort iordning med stolar, biljetter och så fick man tuggummi :) Jag var tvungen att dra på smilbanden åt ett minne från Bergsjön då jag och Heidi tvingade mamma och några till att titta  på vår dansshow. Och alla de gånger då vi vann danstävlingen på Karela. :)

Denna veckan har jag varit hemma med Emil, höstens förkylning är underbar. Not. Vi var hos läkaren idag och han hade gudskelov inga baskelusker.

Själv ska jag till läkaren på fredag med mitt knä. Hoppas på en mirakelkur så jag kan dansa och träna ordentligt igen. Tog en runda igår, men fick bryta och be Seppo hämta mig. Mina fötter brann - vet inte om det var skorna eller om jag går annorlunda nu med skadan.

Jag har fotat en del, men inte så mycket som jag velat. Det går så mycket tid till annat, gud vet vad. :)

Nu ska jag försöka skaka liv i sågverket till karl som ligger i soffan och "vilar ögonen"

Puss och kram alla underbara!!