Danslycka

I onsdags åkte jag och Andreas till Uddevalla, på Fjordfestivalen. För en entréavgift på 100 spänn kom man in på festivalområdet och för ytterligare 80 riksdaler mumsade vi god bakad potatis med räkröra. Det är inte helt fel det när man hör havets brus och ser guppande båtar. Förutom att det stod höga skymda staket i vägen för den synen och musiken överröstade det stilla havet så kunde det ha varit så :)

Mårten Andersson roade oss med stand up komedi en timme inför väntan på dansen. Kvällen till ära skulle Scotts uppträda och jag hade lovat Maia ett idolfoto. (som för övrigt är fuktigt nu efter alla pussar hon ger dem...haha)
Köpte t.o.m med mig en cd hem som vi svänger om till i köket, jag och Maia. Trist att inte mannen min dansar!

Det är en sådan fantastisk härlig känsla när man kommer upp på ett dansgolv. Sprudlande glädje och man kan inte stå still! Enda gångerna jag känner mig obekväm är när jag inte dansar. Att stå ensam bredvid och titta på. Tur att det inte händer så ofta :)

När musiken kör igång sprids ett leende över mina läppar och lyckoruset pulserar i kroppen. Jag kan inte få nog.

På onsdag är det dags för polketten. Ska du med?Något som är nästan lika roligt som dansen sådana här kvällar är att studera folket. Det är en salig blandning av människor :)Snart semester

2 sega arbetsdagar kvar...Det är tur att de för det mesta går så fort :)
Vi brummar iväg med husbilen som vi fått låna av morbror Magnus på söndag och har inte ens haft en tanke på att börja packa, organisera eller städa undan lite här hemma. Hoppas gubben min och barnen tar tag i den saken för deras semester börjar idag, de ligger ännu och sussar gott.
Kusinerna Lavefors får kivas om vem som ska bo här under tiden vi är borta så vi har lägenhet- och kattvakt.

Vi drar först till kusin Sandra i Bredaryd och sedan vidare till Maias älskade Moa i Högsby. Det ska bli så skönt att få bryta vardagen lite och andas lite annan luft. Österlen står på planeringen också, det måste ju bara ses och göras en bit av det i alla fall. Det är så fint!

När vi kommer hem har vi lite småutflykter inplanerade resten av sommaren, vi ska mest bara vara och försöka hålla i pengarna lite för att kunna utföra vår efterlängtade all inclusive innan barnen växer om oss. ...

Just nu ser jag nog mest fram emot sista semesterhelgen för då är det dop för lilla Ronja i Malmö och jag har blivit tillfrågad att vara fadder/gudmor!!! JAA, jag blev alldeles tårögd. Inte alls sentimental, inte för fem öre... Söta lilla fågelunge - ännu en som ska tatueras om 18 år.... haha. Jag får troligtvis ha en kvalitets långhelg med barnen då för Seppo och Leif drar till Stockholm på festival. Äntligen får han också lite egen tid, jag har nästan dåligt samvete ibland för att han inte också hittar på en massa kul med sina vänner.
Ronjas store far kom helt apropå och hälsade på oss här igår, kollade fotbollen och åkte hem igen. Älskar när han gör så, dyker upp som gubben i lådan. :)

I lördags var jag i Örebro med min käre vän Tompa. Det var varmt som satan, årets hetaste dag. Vi hade lite kul åt det citatet, men vi klagade aldrig. Jag älskar sommaren och värmen. Inte Tompa dock, men han klagar aldrig över nåt ändå. :) Jag är så glad i min Tommy, han är något extra. Klart en av mina närmaste vänner. Vi ses alltför sällan, men när vi väl ses så känns det som om det vore igår.
Denna lördag skulle jag egentligen ha träffat Robban och dansat järnet, men dessvärre kunde han inte komma. Så dansen får bli en annan gång och det ser jag fram emot.

Till hösten ska jag lära mig gammeltjo också, det ska bli grymt spännande :)
Jag var med Linkan på Polketten en tisdag när Trippix spelade. Åsa känner en del av bandmedlemmarna så vi umgicks med deras respektive och vänner medans dansen pågick. De spelar gammeltjo och det såg så himlans kul ut! Stefan försökte lära mig en "lättare" variant och jag kan väl säga att det gick sådär.. men tack, det var görkul!! Gammeltjo är mer hopp, klapp, gå inte på folket framför eller bakom dig i ringen, dubbelsteg, snurr och snoa typ. :)

Innan jag studsar in i duschen vill jag bara säga att jag är en lyckligt lottad tjej som har så underbart fantastiskt fina vänner!!! Älskar er, glöm aldrig det!
http://www.youtube.com/watch?v=XHlcW_lKPl4 You´ve got a friend!