Hoppas ni har haft en trevlig påsk!

Det har iaf vi haft!
Långfredag var det dags för årets premiär. Äntligen! :) Vi hämtar upp Leif på Centralen, lämnar Maia hos mamma, och sedan bar det av till Trelleborg. Strax söder om Kungsbacka hör vi från baksätet "är vi framme snart?" :). Leif gjorde ett utomordentligt jobb som barnvakt. De hade GT´s bilaga med allsvenskan och den lästes flitigt. Sen frågade Emil inte mer om när vi var framme förrän vi var strax utanför Trelleborg.
Väl där fick man leta upp Parken som skulle vara änglarnas samlingsplats denna resa. Det var typ "Rotundan" så man bara längtade än mer efter att matchen skulle starta. Det sköna med premiärer är allt folk! Man har inte träffat dem på så länge, det är som att man legat i ide. Min ÄnglaJill var på plats och vi hade mycket kul. Emil gjorde succé entré med sin stora blåvita flagga. Många häpnades över hur stor han hade blivit. Men hallååå - barn växer ju.. En annan blev glad över att man fick höra att man krympt. :)
På arenan möter vi upp Dollan&Co. LillSebban är för jävla söt! Som vanligt såg man inte mycket utav matchen, mer än på storbildskärmen. Det var barnpassning och så var det folk i vägen. Andra halvlek flyttade vi oss till andra hörnan av ståplats och där var mycket mindre folk. Emil hittade en kompis som han och Rasmus spelade fotboll med bakom läktaren.
    

Påskafton firade vi först hemma med vår bestman Jansson på besök. Det var nog första gången i hela mitt liv som jag gjorde iordning aftonmat. Annars har det ju alltid varit mamma eller Seppo mamma. Vi hade bestämt att det blir inget Trollhättan denna påsken för vi har inte råd. Sedan är det ju bra att försöka begränsa godis intaget då Emil har tandtroll. :( Men vi hade det trevligt och mätta blev vi! När vi satt oss till bords (efter att jag kollat otaliga gånger att allt står framme) säger Seppo; "älskling, hade vi inte ägg?" Suck, hur kan jag glömma äggen?? På påskafton?!
Efter maten förklarade jag för Emil att påskharen inte hade tid med oss iår. Han har ju så många barn att klara av på en och samma dag..men hans kompis piratharen har varit här! Tjoho. Han lämnade ett piratbälte som man måste ha på sig för att kunna läsa skattkartan. Kartan var naturligtvis lite bränd i kanterna och istället för karta skulle man räkna steg, ta vänster-höger-helt om. Seppo blev lite förbryllad när han fick se vad som stod sist - över berget. Vilket berg? Han förstod sdan när sista destinationen var tvättstugan... Maia hittade sitt ägg i sin säng.
    

Strax efter kl 16 gjorde vi oss iordning och åkte till Rullarna. Det var bestämt att vi skulle grilla. Vi blev 14 personer (tror jag vi va?) och alla hade med sig eget kött och dricka. Emil hade med sig sin nya Manchester United boll och skulle till gräsplan och spela med Seppo. Men de kom in rätt fort igen. "Det regnar" 2 minuter senare SNÖAR det! Det borde vara olagligt med snö på påskafton! Men det hindrade inte grillmaster. Grillen fick komma upp till altan.
Vi hade mycket trevligt och det var otroligt gott med grillad fläasfilé och bakpotatis! Senare under kvällen hade far och son arrangerat tävlingar med musik och apelsinväxling. Mitt lag ledde solklart när vi var tvungna att bryta upp denna kväll. Undrar hur det gick sen?
Tack alla för en trevlig påsk!
     

Kramen
Mia