Utmaningen!

Jag fick en rolig utmaning av Joanna, men beslöt mig för att använda mig av två bilder istället för en, då jag har gamla bilder i den externa håddisken också. :)

Jag blev alltså utmanad av
http://joanna83.blogg.se/
Utmaningen går till som följer;

* Gå in i mappen Mina bilder (eller den mappen där du har dina bilder)
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana dina vänner och länka till dem, samt tala om för dem att de är utmanade

 Ur JiLa´s kollektion. Ett Hello Kitty armband för 149 kr, finns i butiken. (ej nätet) Sideline Fashion
 Emil har just kommit in efter lek på gården med sin vän från Irland - Sheaneen. Det är hans tröja man skymtar i bakgrunden, han böjer sig ner för att knyta upp skorna. Emil gör rätt för sin tröja :) 22 juli 2008

Jag utmanar;
Madeleine - http://www.muppsan.com/
Natti - http://lillan86.blogg.se/
Christoffer - http://valkommenhit.blogspot.com/
Jill - http://jila.webblogg.se/

Ha så kul!!

Kramen
Mia

Grattis!!

GRATTIS bror som fyller år idag!! Jag kommer å mumsar lite tårta på lördag så det är bäst för dig att det finns något kvar då!
Firat honom gjorde vi i torsdags redan, då jag tog med honom, syrran och morsan på Frölunda-Rögle. Tack för biljetterna och omtanken Malin!! Vi fick biljetter i logen, alldeles ovanför Goa gubbar så när han satte igång med trumman kändes det som att han satt i mig.. :) Görgo stämning och så vinst på det! Wallander jobbade och lokaliserade våra säten, stackars blyga Chrissan fick hjärtsnörp och en tomatröd nyans i ansiktet när hon får se sig själv på storbildskärmen. hahah

GRATTS Jane och Martin som blev ett idag!! Helt borgerligt, och i hemlighet, gifte de sig i kommunalhuset i Mölnlycke.

Jag hoppas också på att få säga grattis den 9 maj, då vigs årets bröllopspar på Liseberg. Igår fick jag veta att en av årets 5 finalistpar är Ulrika och Andreas, våra härliga blåvita vänner!! Nu gäller det att vi hjälper dem kamma hem deras drömbröllop. Det gör vi genom att köpa GT och rösta på dem. Första röstdagen är nu på söndag 22 feb, sen är det 2 veckor framöver. JAG ska rösta, ska du?!Kvällningen med barnen har gått ganska bra nu det sista, de har faktiskt somnat i sina sängar och inte bråkat. Helt fantastiskt skönt. Och tomt i min säng... Lite läskigt, men det är väl en vanesak det som allt annat. 
I förrgår började jag med cd saga till Maia och det funkar bra, Bilderna nedan är från igårkväll (sittande) och i förrgår kväll. 
 
Med teletubbies, mikrofon, docka och saga kan väl ingenting gå fel?! Hon är ju bara för söt! haha
Just nu sitter min "docka" på packbordet och går igenom mina papper... hm.. inga bra rutiner idag alltså. 
Men jag måste ju tänka på er också, eller hur ;)

GRATTIS Nappe som också fyller år idag!! Hade inte en tanke på det när du var inne i butiken idag, soo sorry! Hoppas Pelle levererade pussen till din panna som han lovade!
 
Apropå butiken så har mycket hänt sedan Lisa kom in som affärsområdesansvarig. Hon är mycket duktig och har en trevlig attityd, Jag är så glad att hon kom till oss, nu är det kul att gå till jobbet igen, TX Lisa!!

När jag la in bilderna på Maia såg jag att det låg bilder i kameran från Tittis 18 års dag den 3 januari. Jag passade även då på att gratulera förlovningsparet.
  

Nä, nu ska vi gå och lägga oss. Seppo har åkt till jobbet och Maia börjar bli rastlös. Det får bli en myskväll i stora sängen. :)

Ha det så gott!!

Mia


5 minuters metoden?

Hur sjuttsingen ska jag orka? Det är kväll, snart 21 och jag har gett mig fan på att ungarna ska lära sig att somna i sina rspektive sängar. Jag är å andra sidan vääldigt trött, och ensam, så jag jag vet inte hur länge jag orkar.
Emil har alltid somnat på soffan innan, och Maia har sovit i vår säng. Seppo jobbar ju natt så det har varit rätt gött att ha vårat öronbarn hos mig då jag inte hör när hon vaknar om nätterna.
Men nu är de trots allt 7 resp. snart 4 år gamla! De måste ju få någon form av ro av att sova i sina egna sängar. Tänk om man kunde få den rutinen att de går och lägger sig i tid och att de sover hela nätterna!! Visst - jag tar på mig att det är mycket mitt fel som inte börjat med dessa rutiner tidigare, men hur mycket orkar man med egentligen?
Nämnde för Seppo idag innan han pep till jobbet för ca 40 min sedan att vi måste börja kvällsrrutinerna tidigare, och hjälpas åt båda två. Jag har alltid morgonrutinerna så jag har lverlåtit kvällningen på gubben, men han e ju också trött efter e.m passet hemma. VIlket ibland kan driva mig till näst intill vansinne, men det skulle jag aldrig låta mig själv att genomdriva till uppror. Petitesser, men så tröttsamt! Giv mig styrka!!

Idag har jag pratat med olika läkare nästan hela dagen känns det som. Besöket imorse hos dr Anders på ÖNH gick bra. Ingen ångest alls, och bara några få kalla kårar längs ryggraden... Tänk om alla läakre var som Anders! Var mycket lättare allt skulle vara då. Så typiskt att han snart går i pension! Han gjorde rent och skrev ut mer salva för rengöring och läkning. Inför ev. operation på vä sida så ville han ha mina senaste hörseltest från cochlear. Noema problema, det ordnar Glenn! Thank u. ANgående min huvudvärk tyckte ANders att jag skulle beställa tid för en "rundsmörjning" som han så fint sa, på vårdcentralen hemma. Ah, tjena du... finns det några vettiga läkare där? Jag har inte träffat någon.
Men jag ringde iaf ner och berättade läget och sa vilka läkare jag inte ville träffa... "ja, vi kan kalla dig i mars" ... argh!
Jaja, har jag knaprat ipren och panodil i 6 veckor så kan jag väl göra det i 5 veckor till... suck!

Nej, nu hör jag små tassande..... dags för krig nr 3.

Ha det gött!

Mia

Tvärknas!

Senaste inlägget bara lade sig rätt över hela sidan och säger error... kanske är staven för stor? haha

Nåväl, vill ni läsa inlägget som hamnat under så går det bra att klicka på Årets första månad förbi i höger spalten.

Tävlingen om den snygga stavne kommer här igen... håll nu tummarna för att det funkar.. å skulle det se korrekt ut - att det kommer två tävlingar på raken här så är det för att webblogg personalen korrigerat felet som var.
Äh - jag tar vbort det inlägget bara - fan vad dum jag är! haha

"Jag tävlar om en pärlstav värd 399 kr hos
Lustjägarna Produkten är sponsrad av Lustjakt.se "

Vill ha! hahaha

Årets första månad förbi

Tänk vad fort det går :)

Jag och Chrissan kom iväg till Star en kall och duggig måndag eftermiddag. Jo då, både Mikael och hans fru var där. Det var ett kärt återseende, men vi valde att inte göra tattoon där ändå. De har öppet mån-tor och vi kan oftast bara på fredagar. (Och det var mkt dyrare än jag mindes det, det finns billigare ställen) Sedan kände Chrissan att det var inte riktigt rätt feeling där för henne. Klockan var rätt mycket så jag tog en vild chansning och ringde Tony som gjorde mina änglar i november. Han var på plats så vi åkte ner till Punching the Pins på Tegnérsgatan där jag misstänkte att syrran skulle känna sig mer bekväm. Jo då, å tattoon åkte på plats med en gång. :) 700 spänn... hehe
Hon blev så nöjd och jag är så stolt över henne och värmande glad för att hon valde "mitt" hjärta! Puss på dig!
Dollan, Anna och Marianne står näst på tur - jag har naturligtvis sagt till dem att det är Tony man ska gå till.
Jag hittade en zodiak och ritade min nästa tattoo, men nu har jag tappat bort min skiss.. who is surprised?! Det är kanske ett tecken för att jag ska gadda 7:an först? :) Nä, nu har jag iaf inte råd - vi får se till nästa vinter kanske.

Det bästa kanske med att vi var hos Tony den måndagen var att han ville göra skuggor på mina änglar. "Det säger du bara för att du vill åt mina pengar" tyckte jag. Men då säger han att "nä, det är mitt konstverk och jag måste ta hand om det" Så jag satte mig återigen i stolen, 1 timme, och bet ihop. :) Jag älskar ljudet, men hatar smärtan. Snäll som han är fyllde han i mitt hjärta också, som började bli lite grått. Känner mig som en ny människa! haha

Tänk vad livet med ens blir lite lättare bara för att solen tittar fram! Jag ska egentligen ut å träna idag, sätta Maia i vagnen å gå en bit. Men just nu har hon kompis hemma och pojkarna är iväg på fotbollsträning, så jag får lugn vänta. 3
Med min dator och mitt kaffe gör det mig inte så mycket. :)

Fan vad jag vill till Stockholm!! Umgås med mina old pals, ta en cider och sjunga några strofer.. Saknar verkligen karaoken emellanåt. Inte för ofta dock, man minns ju livet backstage och det är inte alltför lockande.. haha
Däremot saknar jag mina fotboll pals! Tommy - du är en stor stjärna i min själ!! Pöss i pannan!

6party beställningar rullar in, denna månaden har jag 3 st inbokade och har dessutom fått tacka nej tll 2 st som ville ha på samma dagar som de redan inbokade, Det kunde säkert varit fler, men jag ligger ju sist i listan för oss som bor i Göteborg med omnejd tack vare att vi ligger i nummerordning med våra postnummer... thrbfft
Naturligtvis kontaktar DU MIG när du vill ha party :)

www.sidelinefashion.se har det gått lite bättre för denna månaden, men jag vill se fler och mer resultat. Som alltid. :)
Jag har lagt in massvis med nyheter på sidan, men just nu bara som beställningsvaror. Detta för att jag vill se vad kunden är intresserad av. När kunden beställer så beställer jag in fler, så just den vara kommer att finnas i lager ett tag. Annars utgår produkterna till hösten igen.
Nu till helgen har butiken öppet igen, och jag ska ladda med kaffe och kaka. Jag vet att JiLa kommer ner med lite nya smycken också. Kul, kul!! Alltså tiderna som gäller är;
Fredag 10-16, Lördag 10-14 och Söndag 11-14 

Om ni har Facebook så kan ni gå med i gruppen Sideline Fashion. Då blir jag så häääääääääääär glad. Ungefär :)

Jag har fått för mig att jag ska sticka en tröja till Emil. hehe.. Jag hittade ett "lätt" mönster i en Allers och ska inhandla förnödenheter hos min granne på fredag tänkte jag. Men nu hittar jag inte mönstret... who is surprised?! haha

Imorgon fyller lillsis Matilda 20 bast!! Grattis på dig stumpan!
Denna månaden bjuder på många födelsedagsbarn, men en briljerande tant Anna fyller 40 och det ska firas med buller och bång! Nu du Anna - spring å göm dig medans du har chansen.. men lyft på fötterna så du inte trampar på något grönt och slemmigt... haha.. love u!

Å så vill jag att ni skänker mig en tanke på onsdag morgon. Då ska jag trava till farbror örondoktorn på Sahlgrenska och diskutera om en ev. operation på vänster sida. Det kan alltså bli ett "öra" till. Det glädjer mig att kunna få full hörsel tillbaka, men resan dit är så obekväm och jobbig. Jag är verkligen hemskt obekväm på sjukhus och vill bara gråta så snart jag kommer innanför stenvalvet på den stora hemska monster byggnaden till sjukhus. Hua!! *ryser*

Nä, om jag skulle ta och slå en pling till min söta Jessica och pigga upp mig lite med fantastiska berättelser från deras Thailand resa.
Först vill jag bara be all amina brevväner om ursäkt för mina långa svars väntetider... förlåt förlåt förlåt förlåt!

Kram och snusk!!

Mia