Gillar inte sådana här mail egentligen, men här finns en del tänkvärda meningar

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.

 Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för  varje gång. 


 Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.


 Du kommer att gräla med din bästa vän.
 

 Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

 Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

 Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

 Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.

 Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.

 Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.

 Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon... "


 Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner..

 Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.

 Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande.


Ha en underbar dag!

-------------------------------------------------------------------

 VI EEEEEEEEEEEE SÅ VACKRA!!!!!

 Kvinnan tar sig en titt i spegeln när hon är:

 3 år: Tittar på sig själv och ser en Drottning

 8 år: Tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa.

 15 år: Tittar på sig själv och ser Askungen, Törnrosa eller
 Hejaklacksledaren - om hon inte har PMS och ser en fet, finnig och FUL tjej. (Mamma, jag KAN inte gå till skolan och se ut så här!).

20 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,
 för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att gå ändå.

 30 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,
 för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att hon inte har tid att
 fixa till sig själv så hon går ändå.

 40 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,för
 stripigt/lockigt hår' - men säger 'Jag är åtminstone ren' och går ändå.

 50 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är' och går vart hon vill.

 60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte ens
 kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och återvinner världen.

 70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går ut och njuter av livet.

 80 år: Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den lilla hatten och
 går ut för att ha kul i den här världen.

 Kanske skulle vi alla ta på den där lilla hatten tidigare.

Skicka detta till alla vackra kvinnor som Du är tacksam för att Du har som vänner.

Sänd detta till fem eller fler fenomenala kvinnor idag för att fira Vackra
 Kvinnors Månad.
 Och om du gör det kommer något gott att hända - Du kommer nämligen att ha
 ökat en annan kvinnas självkänsla. 


1 år äldre.. igen

Igår morse, kl 9.21, blev jag 33 år. :) Eller 27+ som det faktiskt stod på tårtan!
Tack alla som kom med gratulationer och hälsningar! Det var en lång dag och jag hade lika trevligt hela dagen.

Man kan inte få allt man önskar sig, men hade man kunnat så hade jag varit hos min Jill. Hon behöver en good friend just nu och jag vill vara vid hennes sida och ge henne all den kraft hon kan tänkas behöva. Puss på dig gumman!

Jag tror på ödet! Ödet styr din väg bara du tillåter det. Hur skulle det annars vara meningen att jag skulle träffa Mikael igen efter alla dessa år? Det är precis som att vi aldrig gjort något annat än att umgåtts under hela denna perioden. Jag kan påbörja en mening så avslutar han den. Min älskade vän - jag är så himla glad över att vi fått upp kontakten igen!
Synd att våra planer inför helgen inte funkade, men det kommer fler tåg. Ska bli kul att ses allihopa!

Sideline Fashion står på stadiga ben. Sommarens marknader börjar ge resultat, kunderna känner igen oss och kommer tillbaka. Helt fantastiskt kul!
Igår fick vi en inbjudan till att stå på Barnmässan i Karlstad. Det hade jag gärna gjort, men det finns inte tid eller pengar till det i år tyvärr. Däremot är tågbiljetterna klara till oktober då vi far till Stockholm och Älvsjömässan. Eget Företag heter mässan vi ska vara med på då.

Har lovat att uppdatera med lite bilder också, så här kommer vår helg när vi hade besök från Malmö. Vi var på Kamratgården efter avtalad tid med Alexandersson som är Jonas stora stjärna. Våra trevliga killar ställde naturligtvis upp på att signera barnens tröjor och autografblock, och tack Berra för lånet av pennan då våran la av! Tack Jessica för maten till Maia!

Efter en lyrisk tillställning i Delsjön så bar det av till Liseberg.


Vi hittade på mer bus under den tiden vi hade äran att ha dem hos oss, men nu måste jag göra frukost till familjen....
Mer bilder kommer inom kort. Kram kram


Danmark

Nu var semestern slut på allvar och man ska in i de vardagliga rutinerna igen. Barnen ska till dagmamman imorgon så jag måste packa deras väskor snart innan jag blir föör trött och oumbärlig. :)

Tänkte bara uppdatera med lite bilder från vår Danmarks resa. har inte hunnit det innan eftersom vi har haft störtskönt besök från Malmö hos oss. De bilderna kommer sen, här kommer Kolding, Legoland och Stena Line bl.a......

 I bilkön till båten, Maia har fått syn på den "stola båten"   Maia ringer till mormor från sin nya Hello Kitty telefon   Stekhet stadspromenad i Kolding  Vänta på oss!   Ser du fotografen?  Fanns en helt fantastisk lekpark intill hotellet  Legoland      T.o.m Jimmy fanns på Legoland, med volvo och husvagn... :)   Tillbaka på lekplatsen igen   Trappan till hotellet från lekplatsen, den hittade vi sista dagen..   Väntar på att Seppo ska släppa in oss. I kön till färjan hem igen, helt praktiskt fanns där en lekplats.  Känner ni igen minen? "Kolla båten!" :)   Hej då Danmark, och tack för denna gången. Vi kommer med all säkerhet tillbaka!

Blomsterbröllop

Idag, eller ikväll närmare bestämt, är det 4 år sedan vi tågade in som vackert blåvitt bröllopspar på Ullevis plan. Med bestämda steg mot mittcirkeln, jag och pappa från ena sidan. Seppo och bestman Kent från andra. Prästen Ingo redan i mitten i skrud och blåvit halsduk. Jag glömmer aldrig känslan när vi började tåga in och det skanderar "mia och seppo" från klacken. Herre jävlar en sån feeling! Jag har ett leende upp till öronen som jag bara efter en liten stund får bryta för att inte börja gråta. Står och biter mig i kinden och är hel fokuserad på Ingo för att inte bryta ihop. Helt fantastiskt!
När Seppo ska säga ja funkar inte micken så ingen mer än vi närmaste hör honom. Gör inget, men vad vi däremot hörde var GHI - så jag firar blomsterbröllop idag med halva klacken.. grattis!! När det var min tur att svara tänkte jag att jag måste höja rösten så det hörs.. hur dum kan man bli!! hallå... vi är på ullevi... hur mycket hörs det ut då?? Men det gjorde det - för nu var ljudet på och mitt jaaa rungade ut över Gårda. *blush
När vi var tillbaka i spelargången igen vek sig mina ben och all spänning släppte. Åsa stod och tog emot mig och alla var så lyckliga. Christin grät och pappa kunde inte sluta le. :)
För att lugna ner våra nerver gick vi för att ta ett bloss (de dumheterna har jag slutat med nu..) och där kommer kusin Micke, Sanna och Stefan och kastar ris.. Ödet.
Efter matchen fick vi inte lov att gå förrän spelare och ledare gratulerat, efter order av Östen och Bohlin.. haha. Seppo var lycklig som fick skaka tass med samtliga gubbar. Jag var väl också lycklig, men livrädd om mitt smink som vi lagt så många timmar på. Tänk väl nu att dessa gojtingar som kramar om mig har spelat fotboll i 2 timmar... i över 30 graders värme.. haha
Efterfesten på Kamratgården höll på inpå småtimmarna och aldrig har jag haft så trevligt!! Jag bortser från små petitesser som man kanske kan skratta åt idag, ingenting får någonsin förstöra mina minnen från vår bröllopsdag!
Tack alla som gjorde det möjligt! Tack Malin för en underbar insats som toastmadame! Tack Håkan och Mikael för snabb visit och överlämning av matchtröja!

Tyvärr har jag ännu inga bilder från denna dag eller kväll. Pappa Mats har alla bilder än för han lovade oss en dvd.. som sagt, det är 4 år sedan nu...

Lev väl!!

Tävling!!

Just nu pågår en tävling i samarbete med Muppsan  http://www.muppsan.com/2008/08/tvling_05.html där du kan vinna valfri produkt ur Sideline Fashions sortiment!! Delta du också!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norrköping - here we come!
Igår bokades det klart att vi åker stor limobuss till Peking istället för tåg. VIP resan blir alltså av! Gött mos!

Vi är 46 bokade och det får plats 47.. så ni 8 som ännu inte betalat resan - jalla jalla!!

Stensjön och fotoskygg lillsis

      

Från att ha varit världens största vattenkruka är Emil numer en tokig säl eller nåt. Han är galen i att bada. Stensjön går bra, men helst vll han till vattenpalats med rutschkanor och vattenlek. Det är roligt att se. Det ger ju naturligtvis mod till lilla Maia också, som även hon vågat sig på att bada i sommar.