Många bebbar har kommit nu

Höstens många graviditeter är över. Och så får jag ett mail från Lotta S - "barnvagen kommer till användning igen i maj" :) Det verkar aldrig ta slut och det är så roligt med alla dessa bebisar. Jag gläds med er och naturligtvis gör det också extra ont i mig när jag tänker på er som verkligen försöker bli med bebis. All kärlek till er!
Katta och Jocke fick en Ebba 070109
Madde och Daniel fick en Jonathan 070108


Rastlös

Så har man råkat ut för det. Igen.
Förra torsdagen skulle jag lyfta in Maia i bilen och hela ryggen knäpper till. Asont gjorde det. Sedan kunde jag typ inte röra mig på ett par dagar. Idag är det exakt en vecka sedan och först nu börjar jag komma tillbaka till verkligheten. Jag har varit på behandling hos min sjukgymnast och igår hämtade jag ett vulkanbälte på Kamratgården. Gud signe vulkanbälten! Det håller liksom ihop hela mig.

Jag har bakat kolakakor idag och det doftar så gott i hela lägenheten just nu.
Apropå lägenhet så får vi nycklarna idag till den nya lägenheten i Mölndal. :) Äntligen ska Emil få se den också. Vi hade världens praktgräl imorse, han och jag. Båda grät och 20 minuter gick till spillo... Jag tror han har lite ångest inför flytten och låter det gå ut i aggresivitet gentemot mig. Jag vet att det går över, men emellanåt känns det bara alltför hopplöst. Det är samma visa varje morgon och kväll..

Jag har skickat adressändring nu. Via mail och sms. Har du inget fått, och vill ha, så meddela mig.

Chrille försöker lära mig hur jag lägger in bilder i texten.. Hrm.. ska försöka göra honom stolt.

Michael får BamsekramMichael får bamsekram vid julbesöket
122350-22Min duktiga bror 070103
122350-23Sebastian

Suck

Regn, regn och åter regn... nu e jag less på det här! Jovars, en förändring e det ju - nu är det snöblandat regn.. thrbbft

Januari månad verkligen suger på jobbet - här händer knappt ett jota. Några enstaka kunder då och då, printar lite årskort och medlemskort, packar lite order och blir lycklig när telefonen ringer.. ;)

Hemma händer det desto mer! Idag kommer det en som ska titta på lägenheten. Om de nu kan se så mycket genom alla höga labyrinter av flyttkartonger som tornat upp sig. He he
Imorgon ska v få träffa lille Jonathan som föddes i måndags. Grattis till er Madde och Daniel! Hoppas ni börjar komma tillrätta och att du, Madde, tillfrisknar snabbt. Love u!

Björn, innehavaren av lägenheten vi ska flytta till, ringde häromdagen. Han har lämnat 3 stycken gaderober i sovrummet om vi ville ha dem. Ja tack, mer än gärna! Gott om förvaringsutrymme var det ont om så det var mer än välkommet.

Jag har hittat in till traderas beroende värld igen. Hm.. har lagt en del bud och kunde liksom inte stoppa mig själv. Men så farligt blir det nog inte. Det var mest till Jonathan och Thelma. Thelma döps den 28 januari och jag hittade ett sånt bedårande nytt halsband med månandsstenar i, i form av en ängel. Såå fnt och såå jag. :)

Katta fick en bebeis också, i tisdags. En flicka blev det. Grattis! Samma dag som vår vän Sella fyllde 30. Ifall någon var intresserad av att  veta det..

Apropå födelsedagar så vägrar Seppo att hitta på något extra när han fyller 40 nu i maj. Vill man fira honom är man naturligtvis välkommen hem till oss en sväng, men det blir inget party tydligen. Man är ju inte pur ung längre.. haha.. vilket jag fick erfara på nyår. Fan, att hålla sig vaken till tolvslaget med en bärs i näven var nästan en plåga. Hihi

Nu fick vi besök i butiken..

Ha det gött och lev väl!

//Mia


Störtskön Halloween bild "guess who?"

Störtskön Halloween bild "guess who?"

Alltid något i munnen...

122350-18

Lovade ju lite bilder från klappleken i november...

Lovade ju lite bilder från klappleken i november...

Äntligen dags att klä granen (Luciahelgen)

Äntligen dags att klä granen (Luciahelgen)

Vår blåvita docka

Vår blåvita docka

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Maia var inte ett dugg rädd och ville bara ha mer

Maia var inte ett dugg och ville bara ha mer

Danne kan - bara han vill

Danne kan - bara han vill

Hrm?

Jag satt här på nyårsdagen och skrev ett långt filosofiskt inläggg, helnöjd med mig själv. Och så sen hände något med datorn, inlägget blev aldrig publicerat... suck

Hoppas ni alla har haft en bra jul och nyårs helg. Här har det löpt på som vanligt och det har varit så gott att få vara ledig lite. Idag är jag hemma för vård av barn. Emil avslutade sin nyårsdag med att leka kräkfontän i bilen.. Idag är han feberfri dock och är redo för Famis imorgon.
Det är så typiskt - min lediga dag och så vaknar man 06.30 och kan inte somna om. Maia väckte mig för att sedan somna om, hon sover än och klockan är 10.20! :) Jag har hunnit packa en del lådor, plockat ner julen och fått i mig 4 koppar kaffe. He he

Jag vill passa på att skicka en grattis kram till Rock Anna som födde en liten Malte ett par dagar innan  nyår! Görsöt och liten knubbig bebis. :)
Madde, stackarn, väntar än. Hon är beräknad imorgon och jag har aldrig skådat en sådan mage hon har!
Jag ska ringa henne strax och höra hur det går för henne. Dagliga rapporten. :)

Igår fick jag ett överraskande samtal. Carlsson, min bundsfövant under min tid i Stockholm, var på andra sidan tråden. Och inte så långt bort fysiskt heller visade det sig. Han är i Göteborg och hälsar på. Vill allt sig väl så får vi träffa honom idag. :)

Håll nu tummarna för att registreringen av bloggen fungerar så ska jag se ifall jag kan lägga in lite foton.

Pöss på er alla och god fortsättning!

//Mia