Krökt rygg

Julhelgen är en fantastiskt tid. Jäktande människor, kallt som fan och krökt rygg över kassadisken 8 timmar minst. Visst är det underbart! Men jag är inte bitter. Jag har ett jobb, en familj och ett leende till övers för alla och envar. Men det är ju tur att det inte blir för mkt av det goda.

I torsdags, dan innan julafton, blev vi två st i butiken pga sjukdom och julledighet. Det var en pärs och en utmaning. Men det finns väl inget som inte jag och Mesken klarar av i shopen? Haha
Som tur var orkade systemet hela dagen och vi kunde avverka de långa köerna som uppstod.
Fast nu känns det i ryggen, för det vara liknande dilemma igår och kommer bli idag.

Claes - vi måste boka in en dejt! Min kropp skriker efter din beröring :)

Annars har det varit som vanligt under jul. Tomten lämnade ett paket i hallen som tack för pepparkakorna. Till min och Emils stora förtjusning var det ett Kinect :) Möblerade om och lattjade lite innan vi for till mamma. Chivas första jul och han blev helt galen när "lego"tomten kom. Haha
Juldagen firades i Trollhättan med Pyttynen, kalkon och drivvis med snö.

Mormor är med mig och jag har känt hennes närvaro rätt så påträngande. Ibland så tätt så det känns som att jag inte kan andas. Men sedan jag började prata med henne har det känts bättre. Både jag och mamma har förnimmat och sett samma syner, helt oberoende av varandra. Jag måste till ett medium!

En av mina närmaste vänner sitter och gottar sig på Kanarieholmarna just nu. Jädrans gottegris. Men jag är inte sotis och saknar honom inte ett dugg! Gah.... Kom hem!!!

Min man kommer att bli utan jobb under nästa år. Någon som har ngt erbjudande i bakfickan?
Fabriken ska plockas ihop och flyttas till Kina. Får de bra erbjudande så åker de med ner och monterar upp fabriken med dem. Vilket innebär att jag också då får gå ner i arbetstid.

Bilder från julen ligger på FB.

Nu ska här väckas huliganer

Å jag dig!

Kramen
Mia

Idol

Jag läste igår på min lunch om Jay. Ni har säkert inte missat hans populära framgång på Idol eller hans beroende och återfall till drogerna.
Alltså - jag blir så irriterad, frustrerad och besviken! Han säger att han träffade ett gäng gamla kompisar från förr under ett psykiskt pressat tillfälle, han lessnade på att skriva autografer och gick ut för att ta ett bloss. Det ena ledde till det andra.... Jo tack!
Medverkar man i Sveriges nyktraste tv-program som följs av tusentals lättpåverkade tonåringar så få la man för fan tänka efter mer än två gånger innan man gör något så jävla dumt?! Jay önskar att han aldrig gick ut i gränden den kvällen, men det är aldrig situationens fel. Det är ens eget. Man kan faktiskt säga NEJ och stå på egna ben!!

Jay är säkert en jätteduktig artist. Är han en minst lika duktig människa så borde han lämna Idol. För om han, som han säger, ska bli ren så har han vunnit det största priset av allt redan - Livet. Och som bonus på det vann han Kärleken också då flickvännen förlät honom denna gången för att han var ärlig.

Jag tycker om DIG för den du är, inte det du gör!

Crea Diem!
//Mia

Före och efter

Jag fick mig ett ryck förra helgen och rev ur garderoben. Rensade upp lite och slängde allt som var för stort :)
Det var kul! Hittade en tröja som jag hade för snart 2 år sedan. Den fick fungera till de exemplariska före-och-efter bilderna. Jag kan inte fatta själv att 13 kg och 5 cm midjemått är borta! Heja mig!
Så nu siktar jag på nästa mål. Till nästa jul ska utterligare 7 kg vara borta, då är jag helnöjd!
Det viktiga är självklart inte vikten, men det är kul. Jag mår jättebra och träningen har gjort mig till en ny människa både till kropp och själ! Trodde inte det var möjligt med mitt skadade knä, men med rätt mat vid rätt tider och så rätt träning på det - jösses vad härligt!!

Kan jag så kan du!

Kramen
Mia

Mata fåglarna

Nu när vi har börjat röja på kontoret för att kunna göra om det till gästrum/lekrum och tomtarna har kommit upp från förrådet är det för tillfället halvt organiserad kaos här hemma. :)
Så för att slippa se det för en stund åkte jag och Maia till Stensjön med massa bröd och kameran i högsta hugg. Och vi hade tur - svanarna var där. Och tusen andra fåglar....
Men så vackert, och Maia njöt i fulla drag. Att det kan vara så kul och spännande att mata fåglar. "Titta mamma, de har såna däringa simskor!"

Det blev kallt om fingrarna men många fina bilder skjöts av. Några av våra fyrbenat vänner ställde t.o.m upp som fotomodeller, mitt framför kameran! Jag tackar jag!

Håll till godo;