Back in business

Hello again!

Operationen gick bra. Eller ja, huvudet sitter kvar så det antar jag att det gjorde. :)
Jag fixade det själv hela vägen till sjukhuset, med en bok i knät hade jag tankarna på annat håll. Men när jag klev in på avdelningen och skulle presentera mig för sjukskäterskan höll det på att spricka. Tårarna brände och magen började bli arg. Jag knödde bort tankarna och intalade mig att det var för att jag inte fått vare sig frukost eller kaffe.
Bytte om till den fantastiskt "snygga" rocken och de "coola" strumporna, tog tabletter som lades fram till mig och fördjupade mig återigen i boken. Sidney Sheldon tog mig till en ö där det begåtts mord.
Min goa läkare Anders (som egentligen är pensionerad, men som fortfarande tar sig an extra patienter. Tack Anders för den tryggheten!!) kom in och pratade lite med mig innan vaktmästare Lennart rullade ner mig till narkosen. Gud vad gött att få sova lite!  
Inte lika gött att vakna igen dock.... Fy för den lede vad illa jag mådde. Men en liten sörja i kanylen och man var på tårna igen. :) Bandage runt hela huvudet och sååå trött! Och hungrig. Men mackan fick man äta i små proportioner, enormt frustrerande då jag var så hungrig!
Seppo hämtade mig strax efter 13. Jag var så rastlös så jag gick och hämtade Emil på skolan vid 15. Det gick inte snabbt, men säkert. Med huva över huvudet så jag inte skulle skrämma barnen, man såg ju inte klok ut. Det blev en liten senväg förbi gottan också, hade enormt sockersug. Till barnens stora glädje förstås! Godis på en måndag!!
Sedan var jag helt slut. Försökte hitta en bekväm sovställning i soffan, men det gick sådär.
Jenny och Jonas kom och hälsade på mig. Tack sötisar!

Igår tog vi väck bandaget och Seppo muttrade något om att jag såg ut som en robot när jag hade håret uppsatt på en knut på huvudet. Hrmpf!
Mina skruvar sitter i alla fall på plats!! Ha!
Jag blev lite nervös när jag skulle borsta håret och en stooor hårtuss fastnade i borsten. Jag vet att de har rakat mig bakom örat, men trodde då naturligtvis att de slängt håret de tog bort. Jag blev nästan illamående - mitt långa hår!
Om jag var rastlös på måndagen var det ingenting emot igår. Jag plockade i köket, gjorde chokladsnoppar inför partyt på lördag, tvättade, organiserade, packade Tradera vinster, jobbade med datorn, rev tapeter i Emils rum, var på Maias vernissage i lokalen..... Men det var rätt gött att vara hemma 2 dagar för att återhämta mig. Kroppen sa gärna ifrån när den fick nog. Och för en gångs skull lyssnade jag vid de tillfällena och varvade ner en stund. Har nästan stickat färdigt Emils ärm nu till hans Frölunda tröja som kanske blir färdig nån gång. :)

Apropå Emil så är det väckningsdags nu. Hoppas han kommer iväg till skolan idag. Igår var han hemma för värk i ljumsken, det verkade gå över under dagen så vi vet inte vad det berodde på.

Ha det så gött. Lovar att det kommer äckliga bilder sedan... :)

Mia

Kommentarer
Postat av: Evis

Jag håller tumamna för snabb läkning. Det är ändå coolt att man kan operera hörseln.

Postat av: Titti

supersyster : D

2009-06-02 @ 15:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback