Missar derbyt :(

Skulle ha skrivit igår, om bröllopet och möhippan, men jag vart helt utslagen. Idag är jag hemma från jobbet, med feber och värk i kroppen. Seppo tvingade mig att stanna hemma och det vara väl tur det, jag hade inte pallat med. Nu är klockan 15:40 och det är väl först nu som jag börjar känna mig som en människa igen. Jag frös som en hund inatt och hade 38,6 när jag vaknade imorse. Sällan jag har feber, men f*n vad det är tufft när man har det. Tänk barnen, när de har ovanstående temperatur i feber springer de fortfarande omkring och leker... En annan ligger halvdöd på soffan och har ångest för att man inte kan åka till jobbet.

Bröllopet var helt fantastiskt! De var så fina!!

Min stackars man missade bröllopet för att jag lyckades låsa in nycklarna till lokalen... så här var våran dag;
Klockan 8 på morgonen kommer lillasyster Jossi och gör mitt hår. Kort därefter kommer lillasyster Matilda och lägger sminket och kommer med goda råd. Jag kände mig som en annan människa när de var klara. :) Seppo åkte och lämnade barnen hos mormor innan han gjorde sig klar för dagen. Vid 12 var vi på Nya Varvet och hämtade blommorna. Jättefina var de!! Och så buntrosor till att strö ut bladen över borden. Innan vi hämtar upp Kerstin och Teckla (som för övrigt tog duktigt med tid på sig innan de kom ut till bilen..) sprang vi in på BLÅVITTshopen och köpte en slipsnål. Passade på att ta 7eleven också och köpte "lunch" bestående av en sån där chokladkaka ni vet med multipower citronsmak...
Äntligen ut till lokalen (Överåsvallen) för att fixa iordning det sista inför festen. Dukat och så hade vi ju redan gjort i fredags kväll. Jag och Teckla strödde ut rosenblad medan Kerstin plockade fram spriten till bålen. Spriten förvarades i ett förråd på kontoret och vad jag nu inte visste var att nycklarna till lokalen satt i den förrådsdörren. När klockan blev halv två (bröllopet började två i Gamla Lundby kyrka) och det var dags att börja samla ihop oss var jag så duktig och stängde dörren till kontoret - som naturligtvis låste sig självt. Trots detta dilemma bryter jag inte ihop utan bibehåller lugnet och försöker lösa problemet. För trots allt så måste något gå fel vid sådana här tillfällen. Det sägs bringa lycka åt brudparet..:) Så varsågoda Jessika och Mikael! :) Min älskade man Seppo erbjuder sig att stanna kvar i lokalen medans vi är i kyrkan och han är guld värd för detta. Någonstans var det nog meningen att han skulle vara här för mitt under denna tiden kommer discjockeyn.. När vi 3 fruntimmer kommer tillbaka till lokalen efter kyrkan står Seppo på altanen och gör tummen upp! Då kom mina tårar! Det hade ordnat sig, det hade kommit en vaktmästare som hjälpte oss. Tack gode gud!
Sedan rullade det på. De vackraste brudparet i världen kom till lokalen efter att ha varit och fotograferat sig, buffén var fantastisk, gästerna var underbara och alla hade jättetrevligt.


Vid halv elva var det dags för oss att lämna festen för avhämtning av barn hos mamma. det hade varit en helt ljuvlig dag tillsammans med några av mina vänner som jag värdesätter högst av allt. Och med min man som är guld värd!

Möhippan tänkte jag skulle atla lite för sig själv, med lite bilder :) Jessica fick en tjusig pärm från oss som var med som hon med all säkerhet kommet att bläddra ofta i.

Kommentarer
Postat av: Chrille

"köpte "lunch" bestående av en sån där chokladkaka ni vet med multipower citronsmak .." .. nä du, jag har tyvärr ingen aning, kan du vidareutveckla? ;P

Postat av: Big Sis

Inte mycket du vet om lunch som inte tillagas av mamma.... ;)

2007-06-01 @ 21:52:33
URL: http://www.miaeliasson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback