2 maj

Idag fyller vår älskade Maia 2 år! :)
Vi firade henne igår då vi var hemma allihopa. Idag har jag inte sett henne sedan jag lämnade henne hos Dbv imorse. Hon fick en dammsugare av Emil, Snobben tandborste- och tandkräm och En Pippi Kasperdockerteater av mig och Seppo.

 

Direkt efter jobbet idag var det sista kursomgången med Uppväxt Start på Nfc. Vi fick besök av representanter från Jetshop, det var mycket trevligt och lyckat. Jag trodde jag hade bestämt mig för e-butik.se, men dessa två herrar fick mig på andra tankar! :)
Jag vill verkligen köra igång nu! Det känns som att jag springer i ett ekorrhjul och vet inte hur jag ska stanna det eller åt vilket håll jag ska fortsätta gå efter att ha kommit ur hjulet. Jag får mycket god hjälp av Kjell på Nfc och vi arbetar med budgeten för fullt. Jag vill vara startklar för lansering den 1 september. Håll tummarna för mig!
Och inte minst - länka till min sida sen, och/eller boka in mig till homepartyn hos er! :)

Imorgon fyller gubben min 40 år, vilket han självklart förnekar. Han vill inte ha ngt kalas, så vi kör vårat traditionella öppet hus för honom och Maia på lördag. Jag har skickat in en bild till GP på honom. Ser ni den så kan ni väl hojta till, vi har inte själva tidningen. Jag får väl köpa den då.


Det är många födelsedar, bröllop och dop nu... Mesken blev 50 i fredags. I lördags var vi hos honom och åt världens goaste kycklingsallad. På söndag döps Jonathan och den 26 maj gifter sig Jessica och Mikael. Jag har ännu inte inhandlat några kläder att ha på mig då... Åkte till Kållered för att göra just detta i söndags, men kom hem med Leksvik skohylla och hatthylla istället. :) Gissa vem som har en jättesnygg hall nu?! hihi

Jag har gjort en duktig tabbe...jag hittade en Ronaldo tröja till Emil på tradera, lade bud och vann. Betalade och hade jättefin mailkontakt med vederbörande. När jag efter några dagar fortfarande inte fått tröjan inser jag att jag inte gjort ngn adressändring på mina uppgifter på Tradera... Nu hoppas jag bara att tröjan returneras till honom och att han skickar den till min rätta adress. Ja, jag har mailat honom om detta..
Jag har haft lite autioner ute själv, men avvaktar lite med resten. Tänkte göra lite gratis marknadsföring med att lägga med mitt visitkort lite senare när jag är igång.

Jag har skickat namnregistrering till Bolagsverket och hoppas det går igenom. Det tar 2-3 veckor innan jag får svar.

Nu är det dags att kasta sig i bingen.

Vi hörs!!
//Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback