5 Juli

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har varit så mycket känslor denna  veckan och jag är helt slut. Det verkar vara syrebrist överallt, så ofta och så djupt jag går och gäspar.. :) Känslorna ja, De har varit glada, arga, rädda och upproriska. Fast jag har en benägenhet att lägga tyngdpunkten på allt det positiva, och tur vore väl det. Men ibland orkar man inte med det heller faktiskt. Det är inte så kul att vara glad jämt, det tar också på krafterna. En mixad blandning av känslor i en tuff berg och dalbana tror jag bara är hälsosamt för kropp och själ! I så fall mår jag väldigt bra nu. :) Som fått alla känslor på bara några få dagar.
Dessa nyheter har fått mig glad:
1. Min älskade Jill är äntligen gravid! Jag grät när hon ringde om beskedet. Hon var i alla fall gullig nog att be mig sätta mig ner innan hon klämde fram det, men nog hade man det på känn. Gud va kul!! Fler och fler graviditeter, överallt nu. :)
2. Emil har varit jättegullig flera dagar i sträck (med undantag för en incident) och han har målat jättefina teckningar till mig. Han verkar bry sig på ett  helt annat sätt nu. En teckning var på oss när vi kramades, och en var på alla varorna i min webshop. :)
3. Jag har världens sötaste barn! Ibland kan jag bromsa upp verkligheten och bara titta på dem. Drabbas av en underlig känsla som inte går att beskriva. "herregud, är desa två charmtroll verkligen MINA barn" Allting känns så overkligt, men ändå har man sanningen och framtiden mitt framför näsan. Oftast ser man inte det som är mitt framför en och då är det skönt att ibland bromsa upp och andas.
4. En kompis som jag inte träffat på jättelänge kommer helt apropå instövlande till mitt jobb.
5. Jag har världens finaste vänner. Behövs inte sägas så mycket mer

Vad som gjort mig arg är tråkiga öisare som inte har mer vett än att klistra upp sina klistermärken över våra emblem på jobbet. aargh!
Vad som gjort mig upprörd är att bli väckt klockan 6 i tisdags morse av att insatsstyrkan springer i trapphuset för att gripa våra grannar ovanför oss. Ingen aning om vad det gällde, men jag är inte direkt förvånad. Det är ytterst obehagligt. Poliser överallt i över en timme. Hur ska man förklara för Emil att han helst inte ska leka med de barnen? Hur säger man att de har fel attityd, att deras syskon håller på med droger eller vad det nu kan vara för skit de gömmer?

Idag fick jag en till leverantör av barnkläder till företaget, wiges. De ligger i Kinna så jag behöver inte åka långt för att handla av dem. Gött, då slipper man frakten också. Och i Kinna/Skene finns det ju andra intressanta affärer också som man kan passa på att besöka. Å när man ändå är där måste man ju hälsa på faster Katja och hennes trevliga familj också.
Jag har mailat alla allsvenska klubbar igen angående mitt företag, i måndags. Jag har fått nej från Elfsborg eftersom (var det Intersport eller Team Sportia).. i Knalleland äger alla rättigheterna. Jaja, vill de inte utöka sin supporterskara så kan jag inte hjälpa dem heller.

Vi har planerat vår semester nu. Det blir Helsingborg 15 juli. Blåvitt spelar där då, och det är tradtition att åka över till Helsingör och käka på Gringos. 26-28/7 är vi i Sthlm, hos Micke och Sanna. 29-30/7 Kolmården och Vildmarkshotellet. :) Love the dolphins!! 31/7 jobba (matchdag). Sedan till Stockholm igen, denna gången för att fara med båten till Finland. Hälsa på lite släktingar till Seppo och så ska Maia få träffa sina älskade Mumins. :) Erkki åker med oss också, Seppos pappa. Helgen v.32 ska jag och Seppo till Köpenhamn. Gött!!

Nu kommer de snart hem från fotbollen (IFK-Gefle Svenska cupen) och jag måste organisera lite här först.

C u
//Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback