Bilder från semester etapp 1

Vi kom hem i måndags sen kväll och har redan packat om väskan. Ikväll bär det av till Stockholm igen, för att ta Finlandsbåten tidigt imorgon bitti.
Jag skulle kunna berätta en hel del anekdoter från vår resa förra veckan, men mycket skulle bli allt för pinsamt. Låt oss sammanfatta det hela med att jag kan bli mörkrädd av min glömskhet.. ;)

 Vi var på Zinkensdamm för att titta på Mikaels träning. Fick lånat en boll och fördrev en tid med den. under tiden stängde någon grindarna och vi kom närapå inte ut. Hade nog hellre sett att vara inlåst på Ullevis sköna arena.
Väl ute från Zinken och tillbaka till Årsta förstår vi att vi glömt nycklarna till lägenheten på databordet... Eller JAG hade glömt dem, som det heter tydligen. Vi verkar inte vara två i sådana lägen. Det fanns en liten lekpark och fontän utanför Mickes, gudskelov. Vi fick snällt vänta till Micke kom hem.
Vi fikade en lätt lunch på en parkbänk på Djurgården innan vi skulle bege oss till Tekniska Muséet som låg strax intill. Då kom vi på att vi skulle ju hämta varor först hos Lundmyr ute i Täby.. Det tog oss 15 minuter att hitta dit, och nästan 1 timme att hitta tillbaka... Den staden är inte gjord för att köra bil i!
Lite bilder från Tekniska Muséet. Jag blev inte lika imponerad av detta museum som sist vi var där för 2 år sedan. Känns som att det fanns mycket mer att titta på och göra då.
En snabb visit till Gamla Stan hann vi med. Jag och Maia tog en sväng till själva när de andra var på Gröna Lund, men det var så himla mycket folk!
Både Sanna och Micke är fantastiskt duktiga på att laga mat. Det var gudomligt gott!!
Emil avgudar sin fadder och det blev mycket tid för bus och lek. Jag kan tänka mig att Micke är trött efter allt stoj än idag. :)

Några mer bilder från Stockholm belv det inte, inte ens från Gröna Lund eller min och Maias stadspromenad. För gissa vem som glömde kameran den dagen? :)

Söndag morgon bar det av till Kolmården.
Nytt för i år var Tiger Tour där man fick komma dessa sibiriska bestar riktigt nära. Läskigt, men så fräckt! "Lillen" utanför gallret är bara 1 år gammal....
Bamses Värld var poppis.
Safari turen var också spännande. Men Maia gav blanka f-n i alla djuren för hon fick syn på traktorn som kom med maten.. :)

Delfinerna, som jag hade längtat mest etfer, fick jag i vanlig ordning inga kort på. För gissa vem som hade glömt batterier till kameran? Precis samma sak inträffade i Delfinariet för 2 år sedan. Fast denna gången fick jag en snuut videoklipp occh en suddig bild. Men jag har iaf upplevelsen med mig i bagaget och det värderar jag mer än materiella ting som foton. :)
Det är la tur att man inte bryter ihop för mindra. haha

Nu är klockan strax efter 18 och det är dags att avsluta vår packning.

Vi hörs!!

//Mia

Kommentarer
Postat av: Chrille

Kolla, sörran har en ny kamera och tar kort på ALLT ;)

2007-08-05 @ 21:48:50
Postat av: Mia

Eller huuuur
Vänta bara till jag lär mig den ordentligt!
:)

2007-08-12 @ 09:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback