7 aug

Är det idag du fyller Anna K? Eller var det igår? Jag har i alla år blandat ihop dessa två dagar och jag kommer nog aldrig att lära mig heller. ;) Grattis anyway!

Idag var det så dags att åka hem igen. Det är lite halvjobbigt att behöva åka så tidigt på morgonen, min mage hänger inte riktigt med då. Men skam den som ger sig.
På båten idag hade de tipspromenad. Jag och Emil gick den medans Seppo och Maia var på Mumins välkomsfest. Vi gick lugnt och stilla och letade efter frågorna när jag nästan krockar med Mumin som kommer gående runt ett hörne. Vi blev nog lika rädda båda två. :)
När det senare var dragning på vilka 5 som vann tipspromenaden ropades bland annat Emils namn upp. "Jag blev alldeles varm i hjärtat mamma när jag vann" :) Jo, jag med. Han vann en liten piratnalle och en glass.
Det blev Mumindans, Silja spurt aktiviteter, teater och piratlek för barnen denna resan. Jag såg fram emot att få handla på Tax Free, för nu visste jag ingredienserna till white russian. Å så var Kahlua´n slut!! Suck!

När vi anlände Trollhättan var klockan 23,30 och Esterii undrade om vi ville ha ngt att äta innan vi åkte vidare. No thanks, det fanns varken tid eller ork för det. Då skickade hon med gröt och korv. Gulle henne!

Det var så skönt att komma hem till sitt organiserad kaos. Borta bra, men hemma bäst. Men då ska tilläggas att man behöver komma hemifrån ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback