Föräldramöte

Herregud... är det verkligen så att vi har en lillkille som ska börja skolan?? Det kändes helt overkligt att sitta i skolsalen på föräldramöte. Jag hade lite deja vú också... jag såg en massa människor som pratade, men jag hörde knappt av vad de sa. Så hade jag det i skolan. Visserligen hade jag ingen hörapparat då, och idag hade jag inte fått den på mig. Skillnaden idag var att jag hade min man med mig som lyssnade åt mig. Vi fjantade runt i korridorerna sen på rundvandringen och kastade lömska blickar... Men skolan verkar vara himla bra och Emil tycker det har varit kul med inskolningen. De blir 20 barn i sin grupp så de blir inte så många. Skönt!
Moster Johanna var barnvakt under tiden vi var på mötet. Första gången, men nervositeten inför det var onödig. Det gick jättebra och Maia lekte för fulla muggar med "Nanna".
Jag börjar få duktigt med fjärilar i magen inför bröllopet på lördag. Inte för att jag tror att alla förberedelser krasar, utan för själva bröllopet. När Jessica tågar in i kyrkan, hela stämningen. Jag börjar nästa lipa bara jag tänker på det. :) Jag älskar henne otroligt mycket och är så glad för hennes skull! Jag tänker lägga all min kraft denna veckan på att de får en underbar bröllopsfest och massa överraskningar.
Suck.. Maia har fått tag en smal marker och gjort 2 snygga streck på dataskärmen. De är liite irriterande. Hon är snabb som en vessla och busig som få..

Nåväl, mina vänner. Nu är klockan mycket, det är dags att börja förbereda sig för sängen och fördjupning i boken som just nu är Härskarringen av Tolkien. Igen :)
Imorgon håller vi alla tummar för vårt kära Blåvitt

Kram
Mia

Kommentarer
Postat av: Chrille

Mja, det går fort när man har roligt ;-)

2007-05-23 @ 21:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback