Rastlös

Seppo är på utbildning denna helgen och jag får en försmak av hur det ev. kommer att bli sedan om han åker till Kina. GAH!!!!! Jag är så jävla översocial så jag får ju tuppjuck av att vara ensam hemma. Visst, barnen är här, men de leker ju med sina kompisar. Just nu är Emil ute och Maia har sina kompisar på rummet.

Jag har ägnat lite tid åt att rensa på mina hyllor i vardagsrummet, fick mig ett ryck och har bestämt mig för att göra mig av med mer än hälften av min delfinsamling. Man kan inte spara på allt, var sak har sin tid liksom. Däremot kommer jag aldrig att göra mig av med den stora delfin statyn i keramik som Richards mamma gjorde åt mig, den är så otroligt vacker och personligt värdefull!

Har stickat lite också, håller på med ett set till Barbies pojkvän nu. Tröjan är klar, byxorna påbörjade. Har fått dille på att sticka Barbie kläder... det är så tacksamt. Kostar inte många slantar och så får man resultat rätt så fort.Mina visioner för året går bra än så länge. Jag och Emil har bland annat varit på bio. Vi såg Narnia, den var görbra! Träningen går det lite sämre med, förutsättningarna att få komma iväg är ganska tighta. Måndag morgnar är enda tillfället jag har, men jag gör så gott jag kan. Det är lätt att falla in i bekvämligheten igen.. "äh, jag tar det sedan" ... Dansen har inte blivit av alls, varenda tillfälle krasas av att ngt alltid kommer i vägen. Sedan måste man ju ha någon med sig, det underlättar lite. Nånsin försökt er på singelbugg??

Igår var jag på en liten reunion för 9C Djupedal. Med ganska blandade känslor bestämde jag mig för att gå, tillsammans med Mikael. Det visade sig bli väldigt trevligt! Vi var på lilla Linné och tjötade till de stängde och personalens blickar brände i ryggen.. undrar om de ville att vi skulle gå? Hahaha
Vi blev 9 st tappra själar som fyllde i varandras minnesluckor från den där tiden för .. herregud... 20 år sedan!
Saknade dock många av de som inte kunde komma! Hoppas det blir ny träff snart igen och inte om 20 år.

Äntligen ska vi nog få ordning på vårat kök. Vår vän Göran ska hjälpa oss. Fan vad praktiskt när man kan nyttja sina vänner kunskaper och färdigheter :) Vi ska börja titta på vad vi vill ha för bänkskivor, kakel, färger, armaturer.... kors, det är tur att gubben är med så man vet vart man ska börja titta. Tihi..

Syrran och Oscar har fått lägenhet så de håller också på med renovering för fullt. Idag lade de golv i halva lägenheten, hade velat se Jocke krypa omkring där på golvet alltså.. haha

Idag ska jag förhoppningsvis pilla Maria Olausson i naveln. Det finns en överhängande risk att det blir ett besök på Paddingtons i så fall. Hej hopp.... jaja, bara jag kommer ut och gör något.
Jag hade velat åka till gymmet innan, men är återigen förkyld och jävlig. Fast ett stillsamt roddpass kan väl inte ställa till med några bekymmer?

I torsdags var jag på Cochlear och höll föredrag för nyanställda. Jag är deras försökskanin och har BP100 på båda sidorna så jag har blivit ombedd att berätta lite om orsaken och upplevelsen med Baha nu när Sverige är värd för världens kongresser och utbildningar. In english. Hello my name is Mia and I have had my devices for 5½ years now. :) Det gick iaf strålande och jag ska tillbaka på tisdag.

Maia var hos mamma så jag passade på att göra lite fotouppdrag. Jag blir som en annan människa bakom kameran, jag tappar tid och rum. Precis som när man äntrar dansgolvet eller mikrofonen. :)
Jag lät ödet visa mig vägen för fotograferingen och hamnade i Fiskebäcks småbåtshamn. Kors vad vackert! Jag var nog en vacker syn också, som i tights och kjol klättrar i snöiga klippor med kamera i högsta hugg. Lutandes, liggandes och sittandes för att få en bra vinkel att vara nöjd med. HahaJag har funnit en ny idol, tack vare vår goe massör Claes! Han heter Alain Clark, ser bra ut och sjunger som en gud. Jag blev kär i Head over Heels och I need you. De går varma i bilen.

Jag blev mycket positivt överraskad igår. Det kom ett brev på posten från mekanikern som jag träffade i Falkenberg i fjol. Vi var på STCC banan, jag fotade och han hjälpte Robban och Anders med bilen. Han bifogade USB och ville gärna ha bilder från den helgen. Självklart Rolle - det kommer!!! Kul!! 

Suck, nu får jag nog ta min rastlösa själ och plocka undan efter mig innan gubben kommer hem. Tänk det är la konstigt att det nästan alltid ser värre ut efter att man "storstädat"... Nu har jag grejer på vardagsumsbordet som jag inte vet vart jag ska göra av innan marknaden i april... :)

 Ta vara på er!
Kramen
//Mia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback