Drömmar

Vet jag egentligen vad jag vill bli? Är det försent att spåra in på något nytt? Jag tror att jag aldrig kommer att vara riktigt nöjd med vad man har, man vill alltid ha mer. Man kan vara nöjd för stunden, visst, men omväxling förnöjer.

Jag är nöjd med min tillvaro, älskar och trivs med min familj. I den sanna verkligheten.
Ibland tillåter jag mig att drömma mig bort och fantisera om hur det kunde ha blivit om bilden vore annorlunda. Det är min miljöomväxling. :)
Man måste få space att få andas, att få göra något annorlunda någon gång. Människan vill inte leva i samma mönster och rutiner konstant hela tiden. Då blir det knas i maskineriet.

Jag är tillbaka på jobbet nu efter 4 veckors ledighet. Jag har andats och tagit vara på verkligheten. Första veckan var det görskönt att vara hemma med barnen, vecka 2 började det rycka i nerverna. Jag hade ingen möjlighet att åka iväg på någon längre tur, Seppo var hos morsan och renoverade badrum. Vilket innebar att jag var hemma och glodde på Emils rum som aldrig blir klart... För att lugna ner mig satte jag ungarna i bilen och hälsade på några vänner. Men det ville inte barnen nu när de äntligen kunde leka heeeeela dagarna med Sina kompisar.. Ingenting man gjorde blev bra. Vecka 3 minns jag inte ens. :) Jo just det - jag var ju ute på karaoke med Maria och Andres!! Å Jill och Kristian gifte sig!!! Hur kan man missa det?! haha. Jag är senil, det har jag sagt hela tiden. :)
Sista veckan tog vi igen allting. Vi åkte till Malmö i 4 dagar. 2 nätter hos vänner och 1 natt på hotell. Det var najs! Den helgen var det ju passande nog också skate tävlingar, så Emil var överlycklig de stunder vi var i den stora skate parken. Tävlingen pågick i poolen så han kunde också bräda lite vid sidan om.
Dagen innan vi åkte hem var vi i Trelleborg och kollade Blåvitt. Ingen match att skryta om, men det var trevligt att träffa polarna på en annan arena än Ullevi. :) Fotbollsäventyr på semestern är aldrig fel!

Idag ska jag jobba tillsammans med sötnöten Lollo. Nu är hon stor om magen, lille pojken vill snart ut. :)

Jag uppdaterar med lite semesterbilder senare när jag gjort mobilöverföringen också.
Så länge kan ni kika på facebook. :)

Höst kollektionen smyger sig in på
www.sidelinefashion.se

Carpe Diem!!


Kommentarer
Postat av: Annie

Förstår precis vad du menar med semestern, eller för mig får man väl säga sommarlov eftersom jag fortfarande pluggar ;)... Omväxling och förnyelse är alltid roligt, ibland hoppas man att det kan och får tillåtelse att hända oftare, men så vill de sig inte riktigt alltid tyvärr =)De är aldrig för sent att byta bana =D Du har alla möjligheter i världen nästan ju =DPuss och kram

2009-08-10 @ 23:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback